Beauty Blog Lifestyle

Spring Skincare Gift Guide for HER part #1 Meloni Care

Se apropie cea mai așteptată perioadă a anului pentru doamne și domnișoare, așa că mi-am propus să vin în întâmpinarea voastră cu o serie de gift guides, care sunt sigură că va surprinde plăcut femeile din viața voastră.

Pentru primul articol din serie mi-am propus să vă arăt mai multe opțiuni din sfera de skincare, pentru femeile pasionale de îngrijire personală și gadget-uri de înfrumusețare. Azi vorbim despre Meloni, primul brand românesc care adus un plus de inovație industriei de beauty locale, printr-o serie de produse menite să aducă un upgrade rutinei de skincare. Vorbim despre mini frigidere pentru cosmetice, beauty stones și o experiență de relaxare și self-love de care te poți bucura zi de zi.

Meloni a intrat în viața mea în urmă cu câteva săptămâni și a reușit în mai puțin de 24h să mă cucerească forever. Pentru oricine ar crede că este doar un moft, it actually makes a difference. Cred că fiecare femeie merită să se bucure de cel mai înalt standard când vine vorba de skincare, cu atât mai mult când costurile pentru produsele de mai jos sunt mai mult decât accesibile, din punctul meu de vedere. Este o investiție de durată care merită cu siguranță. Bonus points – indiferent de persoana căreia ai vrea să îi oferi un astfel de cadou, cu siguranță vei ieși din tipare și va fi o surpriză plăcută.

Mini frigiderul de cosmetice – Meloni

Știai că multe cosmetice pot expira înainte de termen din cauza condițiilor de păstrare? Mini frigiderul este conceput pentru a păstra produsele de skincare la temperatura optimă, beneficiind astfel de proprietățile lor la capacitate maximă. Serumul favorit, crema de față sau pentru ochi, precum și măștile de față rămân fresh mai mult timp.

Visez la un frigider pentru cosmetice de mai bine de 1 an și jumătate și prospectez piața de mai mult de atât. Mă bucur să vă pot recomanda un brand românesc care să aibă un astfel de produs în portofoliu. La Meloni găsiți mini frigidere disponibile în trei culori pastel superbe, Blossom Pink, Soft Peach și Baby Lily.

Capacitatea lui este de 4L și încap cu succes produsele de bază, indispensabile rutinei de îngrijire, plus câteva accesorii. De asemena, frigiderul are și o funcție de încălzire, potrivită pentru uleiurile de masaj sau ceară.

Sunt o idee foarte faină de cadou pentru toate pasionatele de îngrijire.

Meloni Cryo Globes

Pentru mine, globurile faciale sunt a doua cea mai faină descoperire după frigidrul pentru cosmetice. Crioterapia, prin masajul cu globurile răcite ajută la reducerea iritațiilor sau a efectelor unui ten obosit. Datorită lichidului special, globurile își mențin pentru mai mult timp temperatura scăzută în timpul masajului, iar forma lor este ideală pentru masajul din zona ochilor sau a tâmplelor.

Mă trezeam cu ochii foarte obosiți în ultima perioadă și de când le folosesc mă ajută prin efectul de revigorare instantă și eliminarea look-ului de puffy eyes. Love them! Sunt o variantă interesantă de cadou pentru o prietenă care știi că muncește foarte mult și are nevoie de un boost de energie în fiecare dimineață.

Meloni Beauty Stones

Gua Sha din Quartz roz, Quartz alb sau Sodalit

Masajul cu Gua Sha eliberează tensiunea acumulată în mușchii faciali în urma oboselii sau stresului. Forma sa este adaptată curburilor feței pentru a contura obrajii și maxilarul, obținând un efect de lifting într-un mod natural și sănătos. Pentru o absorbție rapidă a produselor de skincare, Gua Sha se poate încălzi sau răci cu ajutorul funcției duale a mini frigiderului cosmetic.

Face rollers pentru masaj facial și lifting

Roller-ul facial duo are o suprafață netedă, potrivită pentru tenul sensibil, pentru un masaj relaxant și detensionarea mușchilor faciali și o absorbție mai rapidă a cremelor și a ingredientelor din măștile faciale, pentru o piele elastică și fermă.

Mini roller-ul texturat este potrivit pentru un masaj energizant. Stimulează circulația sanguină, permitând produselor de skincare să pătrundă în profunzimea pielii.

Cam acestea au fost recomandările mele de cadouri pentru iubitoarele de skincare din viața voastră. Le găsiți pe toate pe melonicare.ro.

Ne revedem curând pe blog cu noi recomandări!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *