Blog

După un 2020 gri, se anunță un an ceva mai luminos | Pantone a stabilit culorile anului 2021

Pantone a decis care sunt culorile anului 2021.

De mai bine de 20 de ani, Institutul Pantone alege culoarea anului și dă astfel trendul în lumea modei și în industriile creative. În general exista o singură culoare, însă anul acesta au fost alese două – 7-5104 Ultimate Gray And PANTONE 13-0647 Illuminating, o antiteză actuală care ne dă speranța că 2021 va fi un an mai bun.

A MARRIAGE OF COLOR CONVEYING A MESSAGE OF STRENGTH AND HOPEFULNESS THAT IS BOTH ENDURING AND UPLIFTING.

https://www.pantone.com/articles/press-releases/pantone-reveals-color-of-the-year-2021-pantone-175104-ultimate-gray-and-pantone-130647-illuminating

Recunosc, galbenul nu se numără printre nuanțele mele favorite și mă așteptam la cu totul altă alegere, însă nu pot să nu apreciez mesajul din jurul acestor culori. În orice caz, sunt sigură că vom avea parte de analogii interesante pe podium și în colecțiile ready-to-wear.

A marriage of strength and optimism, Ultimate Gray and Illuminating do not have to be used in equal proportions, either color can take precedence whether for apparel, beauty, home furnishings, product design or packaging.

Puteți citi mai multe în comunicatul de presă oficial pe pantone.com sau să vă inspirați din colecțiile caselor de modă din articolul din L’Officiel Monaco.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *