Blog Events Fashion

Brunch in stil italian cu Stefanel | Autumn-Winter Collection

Stefanel este un brand consacrat atât în piața românească, cât și în piața europeană și intenațională prin piesele lor calitative, chic și timeless.

Zilele trecute am avut ocazia să particip la un alt eveniment Stefanel marca RanEvents cu ocazia lansării colecției de toamnă-iarnă. Atmosfera a fost conturată de acorduri muzicale și preparate cu specific italian iar noi am putut să admirăm în voie piesele din noua colecție. Totuși, nimic nu poate întregi mai tare decorul decât un photo corner cu o Vespa și Colloseumul ca background. Parca ai da și tu o fugă până la Roma, este?

Sezonul acesta cașmirul este la putere, iar paleta de culori este extrem de diversificată. Întâlnim tonuri calde, reci, neutre… Stefanel are arsenalul pregătit pentru orice gust și ghici ce, nu se va demoda! Întâlnim o mulțime de alte țesături călduroase potrivite pentru sezonul rece și croieli care se vor potrivi de minune cu piesele deja existente din garderoba noastra. Stefanel și-a creat renumele prin acele piese clasice și versatile, ce nu se demodează, ce pot să-ți fie alături în momente speciale mulți ani de-acum încolo.

Chiar dacă nu ajungi prea curând în Italia, vine Italia la tine. Vă recomand cu drag Concept Store-ul din Piața Romană Nr.3.

Am fotografiat câteva detalii care mi-au atras atenția pentru a le împărtăși cu voi. Vă las cu imaginile și ne auzim curând!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *