Blog Fashion Lifestyle

Pumpkin Season

Fără vreo legătură cu Halloweenul, azi vin cu un articol foarte colorat.
Ne apropiem de sfârşitul lunii Octombrie şi asta înseamnă că Instagramul încă bubuie de poze cu dovleci şi frunze colorate, iar eu nu puteam să mă dezic de la acest trend, mai ales ca toamna este un anotimp tare drag mie. Slavă Domnului, am avut zile calde din plin, numa bune de ieşit la poze.
Tot văd de ceva ani pe la fetele din afară pozele prin aşa-zisul “pumpkin patch” şi cum prin Bucureşti nu sunt de găsit şi nici prin împrejurimi nu am descoperit m-am gândit că e cazul să improvizez. M-am organizat toată săptămâna, am căutat prin piețe şi hypermarketuri cei mai arătoşi dovleci şi în weekendul trecut i-am scos în lume, nu prea departe de casă că nu sunt chiar uşori. După lupte seculare cu lumina care îşi făcea de cap şi oameni care aruncau priviri mai mult sau mai puțin prietenoase, dar mai ales curioase am reuşit să scoatem câteva materiale faine pentru social media şi blog. Eu sunt super încântată de rezultat şi promit că la anul mă organizez mai din timp şi repetăm faza.
Voi ce spuneți, vă plac pozele?

P.S.: Acum că am rămas cu materie primă în prostie este timpul pentru experimente culinare. Tocmai ce m-am delectat cu o supă cremă de dovleac şi cartof dulce, you have to try it!

X.O.X.O,
Bianca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *