Beauty Blog

Iluminatoarele MUST HAVE pentru vara aceasta

Vara, mai tare ca niciodată, este cel mai potrivit sezon pentru a la înaintare cele mai iubite palete de iluminatoare. În ultima vreme am tot testat diferite produse din această categorie și m-am îndrăgostit iremediabil de câteva, așa că mi-am dorit neapărat să împărtășesc și cu voi aceste recomandări de iluminatoare pentru vară.

DIOR Backstage Face Glow Palette

  • Am pus ochii pe aceste palete de când s-a lansa colecția DIOR Backstage și recunosc, inițial mi s-a părut cam piperat prețul, însă am așteptat o ocazie specială și mi-am făcut singură un cadou. Vă spun sincer, mi se pare una dintre cele mai bune achiziții pe care le-am făcut în ultimul timp în materie de produse de make-up.

Evident, aspectul elegant al paletei și inițialele ieșite în relief, precum și textura fină fac din utilizarea acestui produs o experiență în sine (îmi plac atât de mult detaliile paletei încât am așteptat să fac o serie de poze profi înainte să o folosesc), însă și produsul are o calitate excepțională. Pigmentul are o textură impresionantă și persistă foarte bine pe ten de-a lungul zilei. Particulele strălucitoare sunt extrem de fine și conferă un look natural, nu are o textură prăfoasă inestetică ca alte iluminatoare de pe piață. Chiar daca este pigmentat, se îmbină foarte frumos cu restul machiajului.

Am în trusa mea produse atât din categoria high-end, cât și mass-market, produse iubite, calitative pe care le recumpăr cu drag de fiecare dată, însă în urma experiențelor mele din ultima perioadă am ajuns la concluzia că iluminatoarele de la brandurile high-end/luxury au în general o textură mai fină, care să te ajute să creezi un look discret și natural. Acesta este și cazul acestei palete pe care o ador atât de mult încât de multe ori o folosesc și ca fard de pleoape. O recomand cu mare drag, sunt sigură că nu vă va dezamăgi.

Eu am paleta 002 Glitz și mi se pare că tonurile calde o fac foarte potrivită pentru vară. De asemenea, nuanțele sunt potrivite pentru majoritatea tipurilor de ten, sunt extrem de discrete, iar cea mai închisă nuanță poate să fie folosită ca și bronzer. Următoarea pe wish-list-ul meu este 001 Universal Neutral – nuanța de roz ar arăta senzațional ca blush.

Photo source: https://bluflower.shop/products/dior-backstage-glow-face-palette

Shop it

Tarte Hamptons Weekender Face Palette

Sunt o mare fană a produselor Tarte și mă bucur tare mult că au început să se găsească și la noi. Eu le-am descoperit prima dată în 2017, când am fost în State și mi-au intrat la suflet încă de atunci.

Paleta Hamptons Weekender este cu siguranță una dintre cele mai folosite palete pentru ten din trusa mea. Are niște nuanțe foarte plăcute și o găsesc potrivită pentru orice sezon, nu doar pentru vară. Practic, paleta este 3 în 1, având o nuanță pentru contouring, una de blush și una de iluminator, iar texturile sunt foarte plăcute și ușor de uniformizat pe ten.

Îmi place că este compactă și are și oglindă, ceea ce o face extrem de potrivită pentru călătorii. Când sunt pe fugă sau nu am alte produse la mine, le folosesc și pentru machiajul ochilor și se comportă foarte bine de-a lungul zilei. Cute fact: îmi plac la nebunie denumirle nuanțelor – un detaliu foarte nice, care te duce instant cu gândul la vacanță!

Este destul de spornică, eu am cumpărat-o de câteva luni bune și abia de curând ating puțin tăvița de la iluminator, asta pentru că sunt destul de pigmentate și nu ai nevoie de foarte mult produs pentru un efect wow.

Shop it

Bobbi Brown Shimmer Brick compact

Până luna trecută nu am folosit niciun produs pentru ten de la Bobbi Brown și n-am știut la ce să mă aștept. Paleta Shimmer Brick compact a ajuns la mine într-un pachet de PR alături de alte câteva produse faine, însă pudra iluminatoare a fost piesa de rezistență.

Are 5 nuanța care pot fi folosite atât individual, cât și combinte simulat. Mie cel mai mult îmi place să le combin și să le aplic simultan, sub formă de blush. Efectul este unul foarte fresh și delicat, ideal pentru un look discret în zilele toride de vară.

Shop it

Cam acestea au fost iluminatoarele mele favorite. Sunt curioasă, voi ce produse folosiți? Aștept în comentarii recomandările voastre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *