Blog

Prima gamă de curățare antirid cu acid hialuronic de la L’Oreal Paris

L’Oreal Paris completează gama antirid hidratantă Hyaluron Specialist cu două produse de curățare, a căror formulă este îmbogățită cu acid hialuronic. Lunile trecute a ajuns la mine un pachet de PR foarte simpatic cu aceste produse. Am apucat să le testez și am zis să revin pe blog cu mai multe detalii și pentru voi.

Hyaluron Specialist este prima gamă de curățare antirid îmbogățită cu acid hialuronic de la L’Oreal Paris, pentru un reîmprospătat, hidratat și fabulos! Noile produse din gamă sunt:

  • Apa micelară redensificatoare – curăță delicat și îndepărtează eficient machiajul de pe ten și ochi
  • Gelul de curățare redensificator – se transformă într-o spumă delicată ce curăță intens și reîmprospătează tenul

Prețul recomandat pentru cele două produse: Apa micelară Hyaluron Specialist – 19.8 RON, Gelul de curățare Hyaluron Specialist – 25.9 RON. Le găsiți în hypermarket-uri, lanțul de magazine DM, sau online pe Emag, Elefant și BeautyBee.

Gelul de curățare este blând și hidratant, însă nu l-am folosit prea mult timp întrucât tenul meu a trecut printr-o perioadă mai dificilă lunile trecut și am avut nevoie de ceva care să mă ajute să tratez puțin micile erupții ale tenului, însă cu apa micelară m-am înțeles de minune. Demachiază foarte ușor chiar și machiajul mai rezistent, așa că o voi recumpăra cu mare drag, cu siguranță.

#hyaluronspecialist #lorealparishyaluronspecialist #hyaluronspecialistcleansing #curatare #cleansing #freeproducts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *