Beauty Blog

Toate produsele GARNIER sunt acum aprobate de către CRUELTY FREE INTERNATIONAL

Vești bune pentru sustenabilitate! Toate produsele Garnier din întreaga lume sunt acum recunoscute și în mod oficial ca fiind cruelty-free, acestea fiind marcate cu simbolul programului Leaping Bunny al organizației Cruelty Free International, care militează pentru încetarea testării pe animale și practicile cruelty-free.

Programul Leaping Bunny le cere brandurilor să investigheze întregul lanț de aprovizionare, inclusiv toate materiile prime și ingredientele individuale, și să ofere dovezi concrete care să elimine complet posibilitatea oricărui caz de testare pe animale. Aprobarea trebuie acordată tuturor produselor din portofoliul brandului – produsele sau articolele individuale nu pot fi aprobate separat.

Pentru Garnier, acest proces a presupus asigurarea declarațiilor de la peste 500 de furnizori din întreaga lume, care livrează mai mult de 3.000 de ingrediente diferite. Timp de mai multe luni, Garnier și organizația Cruelty Free International au lucrat împreună pentru a strânge aceste dovezi și pentru a se asigura că fiecare produs din portofoliul global al brandului poate fi marcat oficial cu sigla Leaping Bunny a organizației Cruelty Free International, un simbol universal al practicilor cruelty free. Acest proces strict le oferă consumatorilor garanția că pot cumpăra produsele Garnier cu încredere deplină, știind că acestea îndeplinesc criteriile stricte ale programului Leaping Bunny.

Sursa informațiilor: Garnier.

Acest anunț vine în urma unui an de referință pentru Garnier. În 2020, brandul a lansat Green Beauty: Angajamentele Garnier pentru sustenabilitate, o abordare 360° în materie de sustenabilitate, care a condus la transformarea fiecărei etape din lanțul valoric și la reducerea drastică a impactul brandului asupra mediului înconjurător. Mai multe informatii despre Green Beauty gasesti aici: https://www.garnier.ro/greenbeauty și pe blogul meu.

(1) Comment

  1. […] Despre deviza Garnier pentru sustenabilitate v-am mai povestit aici și aici. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *