Beauty Blog

#MyCoquetteHairlessJourney: No more taboo – cum am scăpat de stresul epilării tradiționale

“Nu poți purta maieul acela, nu vezi că te-ai iritat?”

“Gata! Renunț la ceară. Este ultima dată!”

“Hai să lăsăm fusta pe săptămâna viitoare…”

Și lista de afirmații cred că poate continua la nesfârșit dacă ne amintim câte o experiență referitoare la epilare. Probabil frazele de mai sus îți sunt cunoscute și cel mai probabil și tu, asemenea mie, ți le-ai recitat în minte de nenumărate ori. M-am enervat, am făcut compromisuri sau chiar și calcule pentru a fi fresh la evenimentele importante sau vacanțe. Până în momentul în care am spus STOP.

Astăzi vreau să abordăm un subiect nou pe blogul meu, însă care sper eu să nu mai fie taboo. Pilozitatea este ceva natural și normal, însă majoritatea femeilor se simt rușinate de acest aspect, refuză să discute deschis despre problemele cu care se confruntă, iar pentru unele dintre noi devine chiar un factor declanșator pentru scăderea stimei de sine.

Acest articol face parte dintr-o serie care îmi doresc vă informeze în luarea celor mai bune decizii pentru voi și să vă inspire să vă iubiți mai mult și să vă acordați timp vouă și ritualurilor care vă fac fericite. Așadar, vreau să împărtășesc și cu voi experiența mea.

Cochetam de mult cu ideea de a încerca epilarea definitivă, atât din comoditate și dorința arzătoare de a scăpa de discomfort, cât și pentru a scăpa de stresul epilării tradiționale și toate problemele asociate acestui proces.

La ceară renunțasem de mult pentru majoritatea zonelor de pe corp, atât din motivul durerii, cât și din cauza neplăcerilor cauzate de firele de păr crescute sub piele. După ce m-am documentat mai îndeaproape și am descoperit că ar putea să conducă la dezvoltarea unor probleme pe termen lung din cauza temperaturii ridicate, a unui posibil traumatism ganglionar și nu numai, am optat pentru epilarea cu lama, însă faptul că efectul obținut era unul extrem de efemer mi-a creat nesfârșite griji.

În ultimii ani am urmărit activ piața și chiar eram decisă să investesc într-o astfel de procedură, însă din ce căutam mai atent, pe atât remarcam tot mai multe saloane nou apărute. Devenise dificil să iau o decizie informată, tocmai pentru că mă simțeam copleșită de atâtea opțiuni din jur, iar faptul că apăreau tot felul de locații ca peste noapte îmi crea o neliniște și nesiguranță, așa că în final m-am resemnat.

Însă doar temporar. Am ajuns la Coquette Beauty Clinic în București, printr-o recomandare a unei prietene mai vechi, când mă așteptam mai puțin. Le-am făcut o vizită pentru a cunoaște echipa, moment în care mi-am dat seama că totul este tratat cu profesionalism și serviciile oferite sunt la cele mai înalte standarde. Am ales să fac tratamentele la ei pentru că mi-au inspirat încredere. Fiind o clinică dermatologică, am avut parte de îndrumare pas cu pas și informații utile din partea specialiștilor, ca totul să se desfășoare eficient și în cele mai bune condiții.

Coquette Beauty Clinic sunt pe piață de 18 ani și au 6 clinici, în 6 orașe din țară, respectiv București, Cluj, Brașov, Constanța, Timișoara și Iași, având peste 9000 de clienți și cliente și zeci de milioane de centimetri pătrați de piele înfrumusețată prin epilare definitivă.

Am început primele ședințe de epilare definitivă cu laserul la final de septembrie, început de octombrie. Am așteptat câteva luni până să vă povestesc despre experiența mea pentru că voiam să mă conving întâi eu de rezultate. Mi-am dorit să acumulez informații și să observ îndeaproape evoluția acestui proces înainte de a da mai departe o recomandare. Procesul în sine implică multă răbdare, lucrurile nu se întâmplă peste noapte, însă efectul este WOW!

Până acum, sunt foarte mulțumită de rezultate și abia aștept să văd ce urmează. Experiența din clinică este mereu caldă și primitoare și m-am simțit bine din prima clipă când le-am trecut pragul, așa că fiecare sesiune de epilare devine un moment de relaxare. Personalul este mereu atent, profesionist și prietenos, te fac să te simți ca acasă, să uiți de temeri și îți insuflă ideea că ești pe cele mai bune mâini, iar tot ce trebuie tu să faci este să ai răbdare, să fii atent la toate recomandările și sfaturile lor și să te relaxezi. 

Așadar, în următoarele luni continui procesul de epilare pentru picioare și axile, așa că voi continua să povestesc despre experiența mea și sunt gata să vă răspund la toate curiozitățile și întrebările. În următoarele articole aș vrea să împărtășesc mai multe cu voi despre cum se derulează o ședință și care sunt lucrurile de care trebuie să țineți cont înainte de a începe epilarea definitivă.

Voi ce anume ați vrea să aflați despre această procedură?

Articol susținut de Coquette Beauty Clinic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *