Beauty NEWS

Oferă-i pielii tale un ritual de îngrijire IDEAL! Răsfață-te așa cum meriți!

Comunicat de presă

A venit timpul să ne creăm un ritual complet de îngrijire pentru o piele luminoasă, întinerită și catifelată, așa că alege produse care să-ți transforme ritualul în clipe de răsfăț și armonie.

Doctor Fiterman și-a îmbogățit portofoliul gamei IDEAL cu două noi produse dermatocosmetice: IDEAL Collagen & Elastina Gel purifiant și IDEAL Perfect Body Lotion.

Dezvoltate sub rigori farmaceutice și respectând cele mai înalte standarde de calitate, noile produse sunt create pentru a oferi pielii o îngrijire la superlativ, menită să-i confere catifelare, dar și aspect întinerit, indiferent de vârstă. Dacă îți dorești ca timpul pe care îl dedici îngrijirii personale să se transforme într-un ritual cu efecte spectaculoase pentru pielea ta, trebuie să încerci produsele IDEAL de la Doctor Fiterman!

IDEAL Collagen & Elastina Gel purifiant:

Curăță delicat fără a exfolia tenul, hidratează intens și calmează iritațiile, fiind recomandat în special tenului cu tendință de îngrășare. Acest gel purifiant conține agenți de curățare de origine naturală, având o textură non-grasă, ce nu usucă pielea. Nu conține uleiuri minerale, parabeni sau alergeni. 

IDEAL Perfect Body Lotion 

Cu o textură fină și lejeră ce se absoarbe rapid, reface și fortifică bariera hidrolipidică, oferind tonus, elasticitate și catifelare pielii timp îndelungat. Are un conținut bogat de unt de shea ce asigură o hidratare îndelungată de până la 8 ore. Loțiunea est îmbogățită cu PREBIOTICE ce întărește bariera naturală de apărare a pielii.

IDEAL Collagen Night – cremă de noapte 

Este o cremă reparatoare de noapte, ce hidratează natural pielea, menține elasticitatea, sporește tonusul și îi conferă catifelare. Are o textură bogată în nutrienți, ce stimulează reînnoirea celulară pe timpul nopții. Datorită bazei speciale, formează o peliculă lipidică protectoare ce permite o absorbție lentă a ingredientelor pe toată durata nopții si o infuzie de energie nocturnă care se vede la trezire printr-o luminozitate și un tonus ridicat.

IDEAL Collagen Eye – cremă contur ochi

Se distinge printro textură lejeră și nutritivă, ce se absoarbe rapid în piele, umple ridurile fine și diminuează cearcănele și pungile de sub ochi.

Pentru a afla mereu informații prețioase despre produsele Doctor Fiterman te invităm să ne urmărești pe pagina de Facebook: www.facebook.com/CosmeticeLaboratoareleFiterman și pe Instagram: www.instagram.com/doctorfiterman.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *