Blog Lifestyle

Retreat Tale – noi începuturi

Hello, Life with Bianca here!

Am revenit pe blog cu noi vești și povești. În ultima lună am lucrat intens împreună cu prietena mea, Aniela, pentru a contura un nou proiect. Azi sunt extrem de entuziasmată să-ți povestesc mai multe despre Retreat Tale, așa că te invit să îți iei un ceai, o cafea și 5-10 minute în care să te relaxezi cât parcurgi acest articol.

Acesta este motto-ul nostru – vrem să îți arătăm că timpul alocat propriei persoane este întotdeauna o investiție cu beneficii pe termen lung.

Probabil te întrebi cum a luat naștere acest concept. Ei bine, de la începutul anului 2019 am tot testat diferite modalități prin care îmi pot îmbunătăți stilul de viață și prin care pot să fiu mai productivă. Cum și Aniela împărtășește aceleași idei și valori ca și mine, totul a decurs extrem de natural, iar ideile nu au ezitat să apară. Nu o singură dată am simțit-o ca pe sora mea mai mare care să mă îndrume și pot să spun că ne completăm reciproc. Ea este mămică full-time, NLP master și Lifestyle coach, iar eu, proaspăt absolventă, blogger, pasionată de domeniul antreprenorial, digital marketing și arta vizuală. Suntem, așa cum îmi place mie să spun, the dream team. Amândouă împărtășim același vis – vrem să avem mai mult timp pentru noi, pentru cei dragi, să găsim acea armonie, aparent utopică în 2019, dintre trup, minte și suflet, iar prin Retreat Tale sperăm să te inspirăm și pe tine!

Scopul Retreat Tale este de a te aduce din online în offline, prin weekend-uri relaxante, tematice, cu activități pentru trup, minte și suflet. Noi îți oferim contextul pentru a te cunoaște, dezvolta și a te reîncărca de energie.

  • Poți alege curajul sau confortul, nu le poți avea pe amândouă. Prin evenimentele Retreat Tale vrem să te scoatem din zona de confort și să îți fim alături în procesul tău de autocunoaștere și dezvoltare. 
  •  Meditația este una dintre metodele principale prin care putem diminua impactul stresului inutil sau toxic, pentru a ne educa și a ne conduce în mod conștient mintea către potențialul maxim de înțelepciune și compasiune din fiecare dintre noi.
  • ️‍Una dintre activitățile principale și constante în evenimentele Retreat Tale este mișcarea. Credem că o viață activă îți schimbă atât corpul, cât și mintea, îmbunătățindu-ți în același timp starea de spirirt.️
  • Alimentația nu este doar o necesitate sau o poftă, este cel mai important combustibil pentru buna funcționare a organismului. In cadrul evenimentelor Retreat Tale vă arătăm diverse opțiuni sănătoase, rapide și simple pe care le puteți întegra cu ușurință în viața de zi cu zi. 

Luna aceasta ne-am lansat site-ul oficial, așa că te așteptăm să ne faci o vizită și aici pentru mai multe informații despre noi.

De asemenea, credem că fiecare schimbare în viața noastră începe cu pași mici, iar felul în care ne începem ziua joacă un rol decisiv în acest sens. Tocmai de aceea, am pus cap la cap toate cunoștințele și experiența personală și am lansat pe site-ul nostru, la secțiunea inspirație, primul material marca Retreat Tale, respectiv broșura “9 pași pentru o dimineață armonioasă”. O poți downloada gratuit de aici și sperăm să te inspire în alegerile cotidiene.

Retreat Tale este mai mult decât un eveniment periodic. Vrem să îți oferim zi de zi inspirație pentru a duce o viață mai armonioasă. În prezent lucrăm intens pentru a contura primele evenimente pentru tine, dar și multe alte surprize. Dacă vrei să rămâi la curent cu ceea ce facem, urmărește-ne pe Instagram sau Facebook, așa te vei asigura că ești primul care află de noutățile noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *