Blog Fashion Lifestyle

Supergirl, varianta în roz

Am fost întrebată de curând ce supererou mă defineşte. Recunosc, am o pasiune mai mult sau mai puțin secretă pentru filmele şi serialele cu supereroi, aşa că am răspuns fără ezitare Supergirl.

Cu toată modestia, chiar mă simt super, atâta tot că încă nu am învățat să zbor, iar asta chiar ar fi un upgrade major pentru viața de zi cu zi. În rest, am învățat că nu există limite, nu există “nu pot” şi că dețin “super puteri” pe care nu le conştientizasem până de curând.

Până la urmă, ce face un supererou? Dincolo de salvarea omenirii, ştie cum să se autodepăşească zi de zi, evadează cu succes din situații critice, caută mereu soluții şi nu se dă bătut niciodatăm. Este mereu gata de orice, dă dovadă de curaj, sacrificiu, perseverență şi încredere. Un supererou nu ezită să aducă un zâmbet pe chipurile celor din jur ori de câte ori are ocazia şi se reîncarcă din energia acestora.

Cum m-am hotărât să devin un supererou? Nu mi-a plăcut niciodată rolul de “victimă” şi m-am plictisit să aştept “salvarea. În general nu prea am răbdare să aştept lucrurile să se întâmple şi îmi place să fac lucrurile în propriul meu stil, aşa că m-am apucat să îmi fac viața aşa cum vreau eu. Mai am multe obstacole de depăşit, multe lupte de pierdut, dar sunt gata pentru tot. Nu e un drum uşor, dar mă simt împlinită ştiind că mă trezesc şi muncesc pentru a-mi transforma visele în realitate. E un sentiment genial să simți cum te dezvolți şi evoluezi. Dacă mi-e frică de ceva, acel lucru este stagnarea, mă plictiseşte teribil.

(Ca o mică paranteză… cumva așa explic și absența mea de pe blog din ultima vreme. Am încercat să mă regăsesc și să caut o nouă abordare care să mă împlinească. Printre altele, am început și un nou proiect, Retreat Tale, împreună cu prietenea mea, Aniela, despre care v-am povestit mai multe aici. Am revenit și în online cu forțe proaspete.)

Rețeta succesului nu există şi nici nu am încercat să o aflu, însă cred cu tărie că dragostea pentru ceea ce faci şi empatia față de cei din jur te mențin pe linia de plutire, iar cu multă muncă şi răbdare oricine poate să fie un super erou.

În fiecare dintre noi zace o super putere, iar succesul începe să apară atunci când reușești să înțelegi acest lucru și să te folosești constructiv de toate abilitățile tale. Cred că în ziua de azi este important să rămâi tu, dincolo de orice și să cauți constant să evoluezi. Oricine poate să fie un super-erou, depinde doar de tine ce tabără alegi!

P.S.: Viața este prea scurtă pentru ținute plictisitoare sau care nu ne reprezintă. Este important ca dincolo de trenduri să alegem acele ținute care ne avantajează, ne dau un boost de încredere și ne fac să radiem.

Un supererou are mereu un “outfit on point” şi consider că deşi hainele sunt un aspect superficial al vieții, sunt un mod de exprimare şi ne conferă încrederea necesară pentru a fi gata de atac. Aşa mă simt eu în rochia aceasta de la L’Armoire Boutique semnată Concept A Trois – I’m ready to conquer the world!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *