Beauty NEWS

GLISS NIGHT ELIXIR, noul tratament de regenerare a părului pe durata nopții

Repară ceea ce iubești: cele trei variante inovatoare ale noului tratament GLISS, ce are la bază revoluționarul sistem HAPTIQ, abordează nevoile individuale ale părului și îl regenerează peste noapte. GLISS NIGHT ELIXIR – pentru un păr frumos dimineața.

Descoperă calea de a te trezi cu un păr frumos, cu aspect sănătos: noul tratament GLISS NIGHT ELIXIR transformă părul în timp ce dormi și îl repară, cu efect pe termen lung. Formula inovatoare acționează pe perioada nopții pătrunzând în interiorul firului de păr și creând noi micro-legături în interiorul acestuia, în timp ce mirosul relaxant al produsului contribuie la un somn odihnitor. Pentru un păr perfect hidratat, strălucitor și regenerat dimineața. Repară ceea ce iubești. Cu NOUL Gliss. FOR EVERY YOU.

Noul tratament fără clătire are la bază sistemul revoluționar HAPTIQ, un sistem integrat modular de reparare, primul de acest gen pe piață. HAPTIQ System este dezvoltat pe baza științei moleculare a părului și are ca rezultat crearea de noi micro-legături în interiorul firului de păr, întărind structura acestuia – pentru un păr frumos și vizibil sănătos, pe termen lung. 

Serum-ul transformator regenerează și repară părul peste noapte! Formula GLISS NIGHT ELIXIR de tip leave-in acționează proactiv împotriva daunelor externe, prin prevenirea pierderii keratinei naturale a părului și păstrarea acesteia pe termen lung în structura părului, în timp ce sistemul HAPTIQ reface noi micro-legături, întărind rezistența și elasticitatea firelor de păr. Iar ca rezultat, noul tratament Gliss repară și regenerează structura părului, cu efect de lungă durată. Chiar după prima noapte de utilizare a serum-ului, se pot observa până la 90% mai puține vârfuri despicate și o creștere a gradului de rezistență a părului cu până la 93%, părul devenind mai puternic și fortificat. 

GLISS NIGHT ELIXIR este un tratament special conceput pentru a fi utilizat în timpul nopții, când părul beneficiază de timpul necesar pentru a se regenera și repara în profunzime, fără a fi expus factorilor de stres externi, precum radiațiile UV sau alte influențe ale mediului extern. Datorită formulei sale ușoare, care pătrunde adânc în structura firului de păr și contracarează pierderea de proteină, acest ser transformator permite părului să formeze noi legături în interiorul firului de păr și să îl repare pe termen lung.”, spune Dr. Elisabeth Poppe, Director de Cercetare și Dezvoltare Internațională în Îngrijirea părului și stilizare, Henkel Beauty Care.

Trei variante ale tratamentului GLISS NIGHT ELIXIR în funcție de nevoile părului:

GLISS NIGHT ELIXIR PENTRU REPARARE, 100 ml, 49.99 lei (preț recomandat) – cea mai performantă formulă de produs, întrucât este destinat părului foarte deteriorat, pentru regenerare și restaurare profundă. Formula cu extract de perle negre – cunoscut ca ingredient premium pentru îngrijirea pielii – ajută la hidratare și protejează părul împotriva factorilor externi. Pentru un păr bine hrănit, mai puternic și mai rezistent dimineața.

GLISS NIGHT ELIXIR PENTRU RECONSTRUCȚIE, 100 ml, 49.99 lei (preț recomandat) – pentru păr puternic, reparat în profunzime, cu aspect sănătos. Formula cu Complex Ionic funcționează ca un fermoar sigilând părul despicat și reconstruindu-l în timp ce dormi. Pentru un păr frumos și mai rezistent dimineața.

GLISS NIGHT ELIXIR PENTRU HIDRATARE, 100 ml, 49.99 lei (preț recomandat) oferă hidratare ușoară pe timp de noapte. Formula cu Complex de acid hialuronic oferă părului îngrijire și hidratare, netezind structura părului fără a-l supraîncărca. Pentru un păr mătăsos și hidratat dimineața.

Ritualul de seară pentru îngrijirea părului, cu Gliss Night Elixir

Gliss te încurajează să incluzi noul tratament pentru îngrijirea părului GLISS NIGHT ELIXIR în ritualul tău de pregătire pentru somn, asemenea ritualului de îngrijire a pielii. Ia-ți timp să te relaxezi seara și aplică 2-4 doze de produs pe părul umed sau uscat, înainte de a merge la culcare. Mirosul său cu proprietăți relaxante conține note senzuale de lavandă, mandarină și lemn de cedru, contribuie la atmosfera de relaxare. Datorită formulei sale ușoare, GLISS NIGHT ELIXIR se absoarbe imediat și nu lasă urme pe pernă, fiind astfel partenerul ideal pentru rutina ta nocturnă. În plus, ambalajul din sticlă adaugă un aspect premium și sofisticat printre produsele tale de îngrijire.

GLISS NIGHT ELIXIR este un produs leave-in care completează rutina ta zilnică de îngrijire a părului. Acesta nu necesită clătire după aplicare și poate fi folosit în fiecare noapte, fără a încărca părul. Astfel, vei avea un păr frumos și hidratat în fiecare dimineață!

Despre GLISS

Toate formulele GLISS se bazează pe agenți activi avansați pentru păr și surse naturale, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui tip de păr, reparând părul și îmbunătățind vizibil calitatea acestuia. Din 1952, GLISS a oferit de-a lungul timpului consumatorilor formule profund hrănitoare și hidratante pentru fiecare nevoie a părului. Repară ceea ce iubești. Cu GLISS.

Despre Schwarzkopf

Schwarzkopf este un brand-umbrelă al companiei Henkel. Cu peste 120 de ani de experiență și know-how, este unul dintre cei mai importanți furnizori de produse de îngrijire a părului la nivel mondial. Cinci hub-uri globale, 90 de centre de formare și o rețea de peste jumătate de milion de stliști fac din Schwarzkopf EXPERTul în materie de păr. Inovațiile sale în îngrijirea, stilizarea și colorarea părului sunt remarcabile, peste 2,1 milioane de consumatori folosesc produsele Schwarzkopf în fiecare zi: de la brandul de colorare Schwarzkopf GLISS, la cel de îngrijire Schwarzkopf Gliss și până la cel de stilizare Schwarzkopf Taft. Apropierea față de client este întotdeauna o prioritate de top, astfel avem nouă miliarde de puncte de contact digitale, derulăm peste 100.000 de interviuri cu consumatorii și 400 de studii de piață în fiecare an.

Cu produsele sale, Schwarzkopf este alături de consumatorii săi, prin expertiză de neegalat și îi încurajează să își spună propria poveste a părului. Cu noua abordare de comunicare din 2024 FOR EVERY YOU, Schwarzkopf invită consumatorii să fie încrezători în a descoperi cine sunt cu adevărat și în a-și exprima adevăratul EU.

Găsiți mai multe informații despre Schwarzkopf pe Instagram, YouTube și Facebook după hashtagurile #schwarzkopf #schwarzkopfcreators și #hairbyschwarzkopf.

Despre Henkel

Cu brandurile, inovațiile și tehnologiile sale, Henkel deține poziții de lider de piață la nivel mondial în afaceri industriale și de consum. Divizia Henkel Adhesive Technologies este lider global pe piața de adezivi. Divizia Henkel Consumer Brands, deține poziții de lider în categoriile de îngrijire a părului, dar și detergenți și produse de îngrijire a casei pe multe piețe și categorii din întreaga lume. Cele mai puternice branduri ale companiei sunt Loctite, Persil și Schwarzkopf. 

Sustenabilitatea are o tradiție lungă în istoricul Henkel, iar compania are o strategie clară de sustenabilitate cu obiective specifice. Henkel a fost fondată în 1876 și are astăzi o echipă diversă de peste 50.000 de oameni din întreaga lume – uniți de o cultură organizațională puternică, valori bine definte și un scop comun: „Pionieri dedicați pentru binele generațiilor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *