Beauty NEWS

Tratamentele pentru păr, un ”must have” pentru păr frumos și sănătos obținut în confortul casei

Comunicat de presă

De ce să le folosim, când și cum? Cum alegem produsul potrivit?

Fie că ai un păr uscat, deteriorat, te confrunți cu probleme cauzate de colorarea excesivă sau pur și simplu îți dorești un păr mai frumos, mai strălucitor și hidratat, soluția o reprezintă tratamentele de păr. Un produs de îngrijire adecvat nevoilor părului tău și utilizat în confortul casei de 1-2 ori pe săptămână va face minuni.

Ce este important să știi când alegi produsul potrivit? În primul rând, este util să identifici nevoile părului tău pentru că fiecare tip de păr are o structură și nevoi diferite. Pasul următor este să alegi un produs potrivit cu stilul tău de viață: timpul pe care o femeie activă îl poate aloca îngrijirii și aranjării părului diferă de la o zi la altă. În unele zile putem să ne răsfățăm cu o baie lungă și măști prețioase pentru păr, iar în alte zile optăm pentru un duș în grabă și un tratament de reparare cu rezultate imediate, în doar câteva secunde, sau chiar pentru ceva și mai rapid, un tratament fără clătire, care se poate folosi oricând, pe părul uscat.

Gliss, expert în repararea părului, oferă o gamă foarte variantă de tratamente gândite atât din punct de vedere al beneficiilor, cât și din punct de vedere al timpului alocat utilizării.  

Tratamente pentru momente lungi de răsfăț

Măștile de păr Gliss reprezintă un tratament intens, cu textură extrem de bogată și cremoasă, iar formulele lor diferite se adresează unei multitudini de tipologii de păr: de la păr uscat până la păr lung sau cu vârfuri despicate. Rolul lor este de a acționa în profunzime și a hrăni intens, fiind recomandate atunci când avem mai mult timp la dispoziție deoarece trebuie lăsate pe păr cel puțin un minut, înainte de clătire. Pentru părul foarte uscat și deteriorat, recomandarea este ca acest tip de produs să fie utilizat de 2-3 ori pe săptămână.

Așadar, pentru momente lungi de răsfăț, Gliss recomandă MASCA DE PĂR OIL NUTRITIVE  2 în 1 cu ACID OLEIC & ULEI DE MARULA pentru păr uscat & deteriorat, ce hrănește și repară în profunzime sau MASCA DE PĂR Winter Repair 2 în 1 pentru protecția părului pe timp de iarnă. Măștile de păr se aplică pe părul ud și se lasă să acționeze 2-3 minute, apoi se clătesc.

Pentru părul blond – natural, vopsit sau șuvițat – recomandarea noastră este TRATAMENTUL 2 în 1 GLISS  BLONDE HAIR PERFECTOR cu MIX de PEPTIDE & EXTRACT DE AFINE, care repară și neutralizează tonurile galbene.

Tratamente pentru zilele în care te grăbești

Experimentează puterea unui tratament la fel de eficient ca o mască ce trebuie folosită câteva minute, dar cu rezultate oferite în doar 7 secunde! GLISS TRATAMENT EXPRESS 7 sec permite o aplicare foarte rapidă și practică. Poți alege una dintre cele trei variante ale GLISS TRATAMENT EXPRESS 7 sec ce oferă soluția corectă de reparare a firului de păr în funcție de nevoile fiecărui consumator. 

În același timp, BLSAMURILE EXPRESS DE LA GLISS se pot folosi oricând pe parcursul zilei deoarece nu necesită clătire. Se aplică pe părul uscat sau pe părul ud, după preferință, pentru o pieptănare ușoară. Conferă părului flexibilitate, un parfum discret și o textură mătăsoasă.

În funcțiie de nevoile părului tău, poți alege din portofoliul Gliss fie un balsam express pentru păr deteriorat & cu vârfuri despicate, un produs pentru părul uscat, deshidratat, fie un produs pentru părul vopsit sau șuvițat, cum este BALM pentru REPARARE GLISS COLOUR PERFECTOR cu un COMPLEX DE HYALURON + EXTRACT DE MERIȘOARE.

De asemenea, uleiul de păr GLISS DAILY OIL ELIXIR este unul dintre cele mai apreciate tratamente Gliss și este recomandat pentru utilizare zilnică, nefiind necesară clăirea părului după utilizare. Datorită formulei speciale de îngrijire cu elixir din ulei de argan si vitamina E, părul este hrănit intens și devine strălucitor și hidratat. Aplicați 1-2 picături în palme și apoi masați părul de la jumătatea lungimii sale spre vârfuri.

Un singur produs, 4 modalități de utilizare, cu 4 beneficii

Cauți o soluție pentru îngrijirea părului care să ofere 4 beneficii, cu diverse metode de utilizare? Atunci tratamentele GLISS 4-IN-1 sunt exact ce ai nevoie. Cele trei tratamente GLISS 4-în-1 reprezintă soluții complete și îți oferă o gamă de îngrijire adaptată nevoilor părului tău, pe bază de proteine pentru întărirea părului, care împiedică ruperea și conferă un plus de strălucire și netezire. Uleiurile și unturile din nuci din compoziția formulei hrănesc părul și îl tratează, în același timp, având numeroase proprietăți benefice.

Cum folosești tratamentele GLISS 4-IN-1 depinde numai de tine. Pot fi utilizate astfel: 1) înainte de șampon, pentru îngrijire ușoară: aplicați pe părul ud sau uscat, lăsați să acționeze pentru 2-3 minute, apoi clătiți; 2) ca Balsam, pentru o pieptănare ușoară; 3) ca Mască pentru reparare intensă: lăsați să acționeze 2-3 minute, apoi clătiți; 4) ca Tratament fără clătire: aplicați o cantitate mică pe vârfuri, pe părul uscat cu prosopul.

Răsfață-ți părul și oferă-i rutina de îngrijire specială cu produsele Gliss. Alege gama Gliss perfectă pentru tine!

Găsești produsele Gliss online pe Emag și în hypermarket-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *