Beauty

1 an și jumătate de la epilarea definitivă: experiența mea, impresii și recomandări

Timpul liber a devenit în ultima perioadă un lux pentru tot mai mulți dintre noi. Vorbesc despre a fi stăpânul propriului tău timp, să alegi TU ce vrei să faci, când vrei tu. Este tot mai greu de atins, dar sunt mici alegeri pe care le putem face, care în timp ne aduc mai mult confort decât ne-am aștepta și ne cresc radical standardul de viață.

Pentru mine, epilarea definitivă este una dintre cele mai bune alegeri de mai bine de un an și jumătate, o alegere care nu doar că m-a ajutat să salvez timp prețios și energie, pe care să le canalizez în alte direcții, dar mi-a redat încrederea în mine, feminitatea și deși nu e centrul existenței, mi-a arătat cum arată de fapt momentele fără griji, de care te bucuri că ai timp  – cu tine, cu cei dragi, timp de relaxare și reîncărcare a bateriilor.

Pentru mulți dintre noi, aspectul fizic este un factor de stres, un factor al neîncrederii în propria persoană, un factor care ne poate face să simțim disconfort în anumite situații. Ca femeie, grija epilării este poate una dintre cele mai time consuming etape din ritualul îngrijirii personale și nu sunt puține momentele când clar nu o poți considera o procedură relaxantă.

Ei bine, de când am început ședințele la Clinica Coquette, toată situația s-a transformat pentru mine la 180 de grade și au devenit într-adevăr adevărate sesiuni de relaxare.

Aici am întâlnit o echipă profesionistă, care m-a primit cu căldură, unde m-am simțit mereu confortabil. Cred că este importantă conexiunea cu persoana care realizează astfel de proceduri, pentru că vorbim de intimitate și încredere, iar aici am avut parte de asta din plin. M-am simțit mereu în siguranță. Mai ales la început, când era un teren total nou pentru mine, simțeam nevoia de aceste lucruri și m-am bucurat de proces, de fiecare sesiune în parte.

Pentru că mereu am crezut în informare și conținut educativ, în cazul în care vreți să începeți și voi această călătorie, m-am gândit să împărtășesc cu voi câteva dintre concluziile și recomandările mele.

1. Fiecare persoană este diferită, așadar și tratamentul este unul personalizat

Când aducem în discuție epilarea definitivă, toată lumea se gândește la rezultate și bineînțeles, la rapiditate. Da, rezultatele sunt vizibile de la prima ședință, însă pentru efecte pe termen lung, procesul nu se finalizează peste noapte. Nu există un număr predefinit de ședințe recomandate. Pentru că fiecare persoană este diferită, va beneficia de o schemă personalizată de tratament, pentru a fi sincronizate cu particularitățile individuale, problemele pe care dorește să le trateze și cu ciclul natural de creștere a firelor de păr.

În cazul meu, pentru zona picioarelor rezultatele au fost cele mai spectaculoase și am avut nevoie în jur de 5 ședințe, însă zona axilei a fost mai “încăpățânată”, fiind influențată și de schimbările hormonale, și am efectuat în final 10 ședințe. Sunt porțiuni în care părul nu a mai crescut de la prima ședință, însă pentru alte zone a fost nevoie de mai multă perseverență. Cu toate acestea, m-am bucurat să nu mai am de-a face cu firele de păr crescute sub piele, care pe lângă factorul estetic, deveneau dureroase. Firele de păr s-au subțiat semnificativ de la primele ședințe și au facilitat și îmbunătățirea aspectului pielii, care a devenit mult mai fină, netedă și hidratată în pofida firelor de păr care au mai rămas până la finalizarea tratamentului, iar efectul încă se păstrează și acum.

2. Procedura este 100% sigură, cu un nivel minim de durere

Pentru mine, siguranța și sănătatea sunt pe primul loc. Am ales o clinică, nu un salon, tocmai pentru că mi-am dorit să am parte de această procedură într-un mediu sigur, cu o echipă de specialiști cu expertiză medicală.

De asemenea, laserul folosit în clinicile Coquette sunt de ultimă generație – Alexandrite Cynosure Elite, pentru rezultate garantate.

Am apreciat de fiecare dată ușurința procedurilor. Nu am simțit durere, iar acest efect a fost unul neașteptat, pentru că pe lângă pulsațiile laser, există și o tehnologie cu un flow de aer rece pentru calmare instantanee, încă un motiv în plus pentru care recomand Coquette.

3. Evitarea expunerii la soare înainte și după procedură trebuie respectată cu sfințenie

Este o măsură de siguranță. Deși nu mă expun în mod curent la soare, m-am bucurat ca de fiecare dată să fiu întrebată de acest aspect (dacă m-am expus în ultima perioadă sau dacă urmează să stau la plajă) pentru a evita arsurile și petele hiperpigmentare.

Astfel, recomand să aveți și acest lucru în vedere când alegeți zona cu care să începeți procedura și perioada anului.

Coquette Beauty Clinic sunt pe piață de 18 ani și au 6 clinici, în 6 orașe din țară, respectiv București, Cluj, Brașov, Constanța, Timișoara și Iași, având peste 9000 de clienți și cliente și zeci de milioane de centimetri pătrați de piele înfrumusețată prin epilare definitivă.

Sunt mai mult decât mulțumită de rezultate și mă bucur din plin de un nou stil de viață, plină de încredere zi de zi! Vă recomand cu drag să încercați și voi această procedură, vă va schimba viața în bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *