Fashion Lifestyle

OPPO Reno4 – tehnologia devine o extensie a stilului personal

OPPO România lansează noua serie OPPO Reno 4 și Maurice Munteanu a creat ținute în tendințe pentru a reprezenta vizual calitățile noii serii, care devine o extensie a stilului personal.

OPPO, unul dintre liderii globali în domeniul tehnologiei, a lansat recent în România seria de smartphone-uri Reno4 care se distinge atât datorită elementelor de design unice, cât și grație tehnologiilor inovatoare, precum filmarea stabilă indiferent de condiții și încărcarea Super VOOC.

Pentru a reprezenta vizual calitățile noii serii, OPPO România l-a provocat pe cunoscutul stilist Maurice Munteanu să creeze patru ținute în tendințe, accesorizate cu noile modele OPPO Reno4 Pro și OPPO Reno4 Lite, precum și cu OPPO Watch, ca sursă de inspirație pentru cele care vor să păstreze un look fresh anul viitor.

Ținutele au fost inspirate însă și din tema centrală Sunset in Bucharest,  iar nuanțele, predominante, camel, maro și negru, s-au asortat perfect cu accentele Galactic Blue ale noului OPPO Reno4 Pro și Matte Black ale modelului OPPO Reno4 Lite.

Oppo RENO 4 este o extensie a stilului personal, așa cum ne prezintă și Maurice Munteanu prin intermediul tendințelor majore de fashion ale acestui sezon și cum tehnologia și performanța sunt accesoriul perfect dacă vrei să fii la modă.
Oppo Reno 4 Pro

Noua serie OPPO Reno4 pune un accent deosebit pe elementele de design ale modelelor, dar și pe funcționalitate, OPPO Reno4 Pro. Areo grosime de doar 7.6 mm, ceea ce îl face cel mai subțire smartphone 5G cu încărcare rapidă de 65W.

Mai mult, finisajul modelului OPPO Reno4 Pro în varianta Galactic Blue este rezistent la amprente și zgârieturi astfel că telefonul arată impecabil indiferent de condițiile de utilizare.

Oppo Reno 4 Lite

În plus, datorită ecranului Borderless Sense de 90Hz, Reno4 Pro oferă o experiență de utilizare cursivă, într-un design elegant și avangardist.

Cât despre tehnologiile video integrate în OPPO Reno4 Pro, acestea transformă orice experiență de filmare într-una simplă și intuitivă. Astfel, datorită faptului că telefonul dispune de modul Ultra Night Video care permite înregistrarea unor clipuri video excepționale în condiții de luminozitate foarte scăzută, scenele de la apus sau de după lăsarea serii pot fi surprinse fără probleme, la o calitate incredibilă a imaginii.

Totodată, performanțele video sunt susținute și de noul mod Ultra Steady Video 3.0, care transpune modurile Ultra Steady și Ultra Steady Video Pro, disponibile până acum doar pe camerele principale, și pe camera din față, ceea ce permite utilizatorilor un mod revoluționar de surprindere a multiplelor perspective ale activităților dinamice.

Modelul Reno4 Lite a fost dezvoltat ca răspuns la tendința în creștere de realizare a fotografiilor de tip portret. Astfel, acesta dispune de o cameră frontală duală cu un efect bokeh adițional care le permite utilizatorilor să surprindă cele mai reușite selfie-uri.

Datorită celor 6 moduri portret care se bazează pe inteligența artificială, Reno4 Lite permite cadre profesioniste realizate de către fiecare utilizator. Sunt disponibile modurile AI Super Clear Portrait, AI Super Night Portrait care surprind fiecare detaliu și oferă o claritate îmbunătățită, precum și AI Portrait Color și AI Night Flare Portrait care oferă posibilitatea de a realiza imagini futuriste.

Oppo Reno 4 Lite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *