Beauty NEWS

Noile tratamente concentrate Nature Box, pentru un păr sănătos și puternic în doar 30 de secunde – produse vegane cu formule concentrate și ambalaje reciclabile

Comunicat de presă

Natura este aliatul nostru numărul unu când vorbim de o viață frumoasă și relaxată, dar mai ales când încercăm să găsim cele mai eficiente soluții pentru îngrijirea pielii și a părului. De aceea, Nature Box oferă ce este mai bun din natură, într-o formulă cât mai concentrată, sustenabilă și performantă, ce răspunde celor mai importante nevoi ale consumatorilor moderni: soluții rapide și eficiente pentru o îngrijire profundă a părului. 

Inspirându-se din rețete homemade pentru frumusețea și sănătatea părului, Nature Box lansează pe piață o nouă inovație în materie de îngrijire a părului: tratamentele concentrate Nature Box pentru un păr puternic și sănătos, ce acționează în doar 30 de secunde. 

Recipientul de doar 60 ml conține cea mai intensă formulă de îngrijire pentru un tratament săptămânal rapid și eficient, având în componență de 5 ori mai multe uleiuri presate la rece*, cunoscute pentru conținutul bogat de vitamine și antioxidanți. Formula noilor tratamente concentrate este vegană, cu 99% ingrediente de origine naturală. Ambalajul produsului este realizat 100% din plastic reciclat, așa-numitul plastic social colectat de pe plaje și sol în parteneriat cu Banca de Plastic, fiind astfel un produs care are grijă atât de părul tău, cât și de planetă. 

Noile tratamente concentrate Nature Box – disponibile în două variante

Tratament concentrat pentru reparare Nature Box, cu ulei de avocado presat la rece, 60 ml. În doar 30 de secunde, oferă o reparare intensă pentru părul deteriorat și stresat. Se aplică pe părul ud. 

A green can of food  Description automatically generated with low confidence

Tratament concentrat pentru hrănirea părului Nature Box, cu ulei de argan presat la rece, 60 ml. În doar 30 de secundem oferă îngrijire intensă pentru părul uscat și fără vitalitate. Se aplică pe părul ud.

A picture containing text, sweet, orange, honey  Description automatically generated

Pentru o îngrijire completă și un păr sănătos și puternic, înainte de aplicarea noilor tratamente concentrate, Nature Box recomandă utilizarea șamponului și balsamului solid cu ulei de avocado presat la rece, cu proprietăți de regenerare de la rădăcină până la vârfuri. Acestea au, de asemenea, formulă 99% vegană și nu conțin siliconi sau coloranți artificiali. Alegând cele două produse solide de curățare a părului, vei economisi apă și spațiu de depozitare, vei evita utilizarea ambalajelor din plastic și astfel vei fi mai sustenabil. 

A picture containing logo  Description automatically generated
Text  Description automatically generated with medium confidence

Produsele Nature Box au certificat COSMOS Natural, ceea ce înseamnă că respectă standarde foarte exigente și clare în ceea ce privește conceptul de natural în cosmetice. Nu sunt testate pe animale. 

*față de măștile de păr standard Nature Box.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *