Events Food NEWS

LAVAZZA, CEA MAI BUNĂ PRĂJITORIE DE CAFEA, LA GALA EUROPEAN COFFEE AWARDS 2023


Simpozionul European pentru Cafea, desfășurat la Barcelona la finalul lunii noiembrie, a găzduit ceremonia de decernare a prestigioaselor premii ”the European Coffee Awards”, în cadrul căreia Lavazza a fost desemnată  Cea Mai Bună Prăjitorie de Cafea din Europa în 2023.

Organizate de Allegra Insights, European Coffee Awards sunt cele mai prestigioase premii din sectorul european al cafelei și ospitalității și reunesc lideri și manageri de vârf din cele mai importante companii de pe piață pentru a sărbători excelența în sectoarele cafelei, a serviciilor alimentare și ospitalității. European Coffee Awards recunosc și promovează atât excelența corporativă, cât și pe cea individuală în sectorul cafelei și al alimentației, la nivel european. Premiul este extrem de valoros și datorită metodei de evaluare utilizate: aproximativ 1.500 de reprezentanți din industrie votează inițial pentru companiile participante (auto-nominalizările sunt strict interzise), după care o echipă de analiști și cercetători experți de la The World Coffee Portal și 5th Wave Magazine evaluează nominalizările și selectează personal câștigătorii în fiecare categorie.

Primit cu mândrie de către toți membrii companiei, premiul atestă implicarea și munca susținută a fiecărui membru al Grupului Lavazza și contribuția pe care o aduc cu toții la realizarea unor rezultate atât de importante.

Despre Lavazza Group

Lavazza, înfiinţată în 1895 la Torino, este deţinută de familia Lavazza de patru generaţii. Astăzi, Grupul Lavazza este unul dintre cei mai importanți jucători pe scena mondială a cafelei, cu o cifră de afaceri de peste 2,7 miliarde de euro și un portofoliu de mărci de top care își conduc piețele respective, cum ar fi Lavazza, Carte Noire, Merrild și Kicking Horse. Este activ în toate sectoarele de afaceri și are operațiuni pe 140 de piețe, cu 8 fabrici de producție în 5 țări și aproximativ 5.500 de colaboratori în întreaga lume. Prezența globală a Grupului este rezultatul a peste 125 de ani de creștere, iar cele peste 30 de miliarde de cești de cafea Lavazza produse în fiecare an sunt dovada unei povești de succes remarcabile, cu scopul de a continua să ofere cea mai bună cafea posibilă, sub toate formele, prin concentrarea pe fiecare aspect al lanțului de aprovizionare, de la selecția materiei prime până la produsul final din ceașcă. Grupul Lavazza a revoluționat cultura cafelei investind continuu în cercetare și dezvoltare: de la intuiția care a marcat primul succes al companiei – blendul de cafea – până la dezvoltarea de soluții inovatoare de ambalare; de la primul espresso sorbit în spațiu, până la zecile de brevete industriale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *