Blog Events Fashion

Izabela Măndoiu cere drepturile IEI în online

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”841″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text css_animation=”bounceInUp”]Izabela Măndoiu a fost nominalizată să își expună creațiile în cadrul Alist Designers Boutique by Alist Magazine și Andreea Esca, în parteneriat cu București Mall.

Inaugurarea proiectului a avut loc pe 18 Aprilie și am avut onoarea să fiu și eu prezentă și să iau parte la o inițiativă unică prin care IA românească își cere drepturile în rândul simbolurilor online ale rețelelor sociale. Echipa Izabela Măndoiu solicită către administratorii platformelor de social media să integreze în oferta de simboluri și ia românească, fiind un element reprezentativ pentru România, ce se bucură de recunoaștere și apreciere internațională.[/vc_column_text][vc_single_image image=”856″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_single_image image=”857″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text]

„În prezent, când postăm un mesaj în online, folosim doar hashtag-uri despre ie, însă ne dorim mai mult de atât. Vrem să avem un simbol al portului tradițional românesc și credem că IA este iconul potrivit pentru a ne reprezenta cu mândrie. Bluza românească este inspirație pentru designeri celebri și dovedește, pe zi ce trece, că tradiționalul nu este un trend, ci o comoară națională, pe care suntem responsabili să o valorificăm cum putem mai bine. Când clientul vrea să dea check in la mall după ce și-a achiziționat o ie, mi-aș dori să aibă posibilitatea și să insereze în mesaj simbolul iei, nu să se rezume la un hashtag.”, susține designer-ul Izabela Măndoiu.

Important de menționat este că, la o simplă căutare pe motorul de căutare google, sintagmele în cauză furnizeză următoarele rezultate: ia românească – 13.300.000 rezultate; romanian blouse 1.040.000 rezultate; romanian traditional blouse afișează 3.960.000 de rezultate; La Blouse Roumaine generează 206.000 rezultate. Pe instagram situația este următoarea: #ie – 703.245 postări; #ia – 330.875 postări; #ieromaneasca – 2.307 postări; #romanianblouse – 7.376 postări; #lablouseroumaine – 11.546 postări.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”861″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text]

„Vom face tot ce este necesar pentru a reuși să includem IA în categoria Smileys and People. Ia românească este un element popular în online, iar menționarea ei în mod frecvent este un imbold că trebuie să obținem acest accept, fie că va necesita o petiție sau orice alt demers. Așa cum la accesorii vestimentare figurează un kimono, ca element vestimentar universal cunoscut, așa vrem să fie și ia românească. Ar fi genial să figurăm și cu alte simboluri la Categoria Travel and Places, spre exemplu cu Coloana Infinitului sau Dracula, însă, momentan, obiectivul este setat pe bluza românească” menționează Cristina Stan, Brand Manager.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”859″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_single_image image=”848″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text]Colecția Izabelei Mandoiu este expusă în București Mall până pe 3 mai și include creații din ambele linii ale designer-ului, atât piese moderne, cât și piese de inspirație tradițională. Piesele de rezistență ale colecției “Motive de Fericire” sunt iile românești cu specific argeșean, acestea fiind și cele care au  făcut-o cunoscută pe Izabela în România și peste hotare.

Mesajul colecției este că toți cei ce poartă ținutele cu simbolistică tradițională românească au o stare de bine, de mândrie, de împlinire, de patriotism. Motivele tradiționale sunt și vor fi motive de fericire. Ele reprezintă poveștile scrise în simboluri ale neamului românesc și Izabela Mandoiu le duce mai departe prin țesăturile ce îi poartă semnătura. – Cristina Stan

[/vc_column_text][vc_single_image image=”846″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_single_image image=”850″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_single_image image=”849″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text]Dacă rezonați cu ideea acestei campanii și doriți să sprijiniți inițiativa, sunteți așteptați în București Mall – Lounge Area la Alist Designers Boutique până pe data de 3 mai. Acolo pueți vota o grafică dintre cele două modele propuse, realizate de George Sandu, Visual Master și sunteți înscriși automat la tombola cu premii semnate Izabela Măndoiu.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”855″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_single_image image=”842″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_single_image image=”853″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text]

Purtați povești țesute cu valori achiziționate de la Alist Designers Boutique din București Mall!

[/vc_column_text][vc_single_image image=”847″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_single_image image=”863″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_single_image image=”95″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_facebook css_animation=”fadeIn”][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *