Beauty NEWS

gotCurlz – o inovație în materie de îngrijire a părului creț de la got2b

Uneori îți iubești buclele și aspectul lor natural. În alte zile, însă, cârlionții tăi par lipsiți de volum și orice le-ai face nu se aranjează prea bine. Îți povestim astăzi despre o soluție pe cât de ușor de folosit pe atât de eficientă: noul spray hidratant pentru păr ondulat de la got2b, gotCurlz hydrating beach waves spray. Produs “aprobat de Curly Girl”[1]. De acum poți avea cârlionți naturali și bine definiți oricând dorești!

Îndreptarea chimică sau mecanică este o poveste de domeniul trecutului! Știai că în 2017, 51% dintre consumatorii cu părul creț au folosit aparate de îndreptat, în comparație cu 36% în 2021? Acum este momentul să îți pui în valoare și să îți îmbrățișezi aspectul natural. Din ce în ce mai multe persoane redescoperă textura naturală a părului lor, mai ales dacă acesta este ondulat sau creț! Îți iubești stilul tău natural și îți porți cârlionții cu mândrie – dar pentru a crea acele bucle perfect definite și netede, ai nevoie de o mână de ajutor!

got2b gotCurlz Hydrating Wave Spray, 150 ml, 24.89 lei (preț recomandat)

Pentru bucle lejere, got2b gotCurlz hydrating beach waves spray conferă senzația de păr moale și hidratat, bucle cu aspect natural și îngrijire – toate acestea fără a-l încărca!

Pentru bucle sau păr ondulat, coafarea și îngrijirea merg mână în mână. După spălare, șuvițele tale au nevoie, în general, de un plus de îngrijire pentru a arăta sănătoase și definite în mod natural. Spray-ul hidratant gotCurlz cu apă de cocos și minerale marine oferă o senzație de hidratare a părului și bucle săltărețe. Pentru a căpăta acest aspect, pulverizați pur și simplu spray-ul în părul uscat cu prosopul sau uscat total pentru o reîmprospătare și lăsați să acționeze. Puteți lăsa părul să se usuce la aer sau îl puteți usca cu ajutorul unui difuzor.

Produsul are ștampila ”Curly Girl Approved”1, fiind ideal pentru orice tip de bucle. Are la bază o formulă ce conține 98% ingrediente de origine naturală și este *vegan**.

Metoda Curly Girl  presupune renunțarea la anumite ingrediente considerate nocive pentru firul de păr și scalp precum: sulfați, siliconi, alcooli (doar cei care usucă), ceară și uleiurile minerale. Am adunat, mai jos, câteva sfaturi și explicații pentru îngrijirii cârlionților, indiferent de forma lor, pentru a-ți face mai ușoară călătoria spre un păr fabulos:

  1. Spălați-vă părul cu șamponul potrivit (dacă timpul este scurt puteți sări peste a doua șamponare).
  2. Spălați-vă părul cu un balsam aprobat de Curly Girl (dacă este nevoie, pieptănați părul doar în lateral).
  3. Clătiți părul cu apă din abundență. Cu cât este mai multă apă, cu atât mai bună va fi aranjarea finală.
  4. Pentru bucle lejere, folosește spray-ul hidratant gotWavez pentru păr ondulat pe părul umed.
  5. Pentru a domoli aspectul nedorit de încrețire, netezește părul, trecând de la rădăcină la vârfuri cu produsul dorit de păr presat între palme. Această metodă se numește “mâini care se roagă”.
  6. Dacă părul nu este suficient de umed, adăugați din nou apă.
  7. Apoi, aplicați produsul în păr cu capul în jos, așezând mâinile cu palmele în sus una lângă cealaltă și folosindu-le pentru a strânge firele de păr mai întâi la vârfuri și apoi urcând spre scalp. Apoi frământați ușor șuvițele de păr prin strângerea mâinilor în pumn.
  8. Acest proces se repetă până când părul are o textura cârlionțată, iar rezultatul este satisfăcător (dacă se folosește prea puțină apă aici, buclele se vor rupe și nu va exista o legare de la rădăcină la vârfuri).
  9. Odată ce ești mulțumită de rezultat, prinde-ți părul, stând cu capul în jos, timp de 10-30 de minute folosind un prosop din microfibră, un tricou sau un turban de păr. Acest lucru permite părului să se usuce aproape de cap fără a fi tras în jos de gravitație.
  10. După aceea, desfaceți cu grijă părul și lăsați-l să se usuce la aer sau uscați-l ușor cu uscătorul cu aer rece fără să-l atingeți!

Despre got2b

got2b – brandul care îți arată cu adevărat personalitatea, originar din SUA. got2b este un trendsetter în materie de produse de styling și colorare a părului. Din 2001, got2b reprezintă stiluri de păr unice, look-uri individuale, atitudine și încurajează oamenii să își celebreze originalitatea. Gama got2b echilibrează în mod excelent eficiența produselor cu formule predominant vegane*. Got2b se concentrează pe obținerea unui grad de reciclare de 100% și dispune de ambalaje fără carbon. Portofoliul got2b nu are gen, este divers și colorat și se adresează tuturor celor care doresc să își exprime stilul individual. Got2b consideră că nimeni nu ar trebui să fie reținut în a face acest lucru: în 2021, got2b a lansat o campanie de conștientizare a bullying-ului (cibernetic) și de susținere a celor care sunt afectați de acest fenomen. Scopul este de a leoferi oamenilor puterea de a gândi înainte de a acționa și, în cele din urmă, de a-și schimba acțiunile în bine, cu scopul de a face din sfera digitală un spațiu mai blând și mai sigur pentru toți. *fără ingrediente de origine animală

Despre Henkel

Henkel operează la nivel global cu un portofoliu bine echilibrat și diversificat. Compania deține poziții de lider cu cele trei unități de afaceri ale sale, atât în domeniul industrial, cât și în cel de consum, datorită mărcilor puternice, inovațiilor și tehnologiilor. Henkel Adhesive Technologies este liderul global pe piața adezivilor – pe toate segmentele industriale din întreaga lume. În afacerile sale din domeniul de detergenți și îngrijire a locuinței și domeniul frumuseții, Henkel deține poziții de lider pe multe piețe și categorii din întreaga lume. Înființată în 1876, Henkel are în spate peste 140 de ani de succes. În 2021, Henkel a raportat vânzări de peste 20 de miliarde de euro și un profit operațional ajustat de aproximativ 2,7 miliarde de euro. Compania are peste 52.000 de angajați la nivel global – o echipă pasionată și extrem de diversă, unită de o cultură de companie puternică, un scop comun și valori împărtășite. În calitate de lider recunoscut în domeniul sustenabilității, Henkel ocupă poziții de top în numeroși indici și clasamente internaționale. Acțiunile preferențiale ale Henkel sunt listate în indicele bursier german DAX. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.henkel.com.

* Wave Spray: incl. 91.3% water; Curl Cream: incl. 75.1% water

** Free from animal derived ingredients


  [1] Potrivit pentru metoda Curly Girl. Metoda Curly Girl  este o rutină de îngrijire bazată pe cartea “Curly Girl: The Handbook” a autoarei Lorraine Massey. Metoda este concepută pentru a oferi sprijin pentru structura natural ondulată sau creață a părului. Această rutină se bazează pe evitarea produselor de îngrijire a părului și de styling care folosesc anumite ingrediente (siliconi, sulfați, alcooli care usucă părul (de exemplu, etanol, alcool izopropilic/isopropanol), parabeni, uleiuri minerale și ceară). În schimb, se pune accentul pe formulele care se concentrează pe oferirea de efecte hrănitoare și hidratante. În plus, se evită căldura în coafare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *