Beauty NEWS

CeraVe România își extinde portofoliul cu o nouă gamă destinată tenului acneic – CeraVe Blemish Control

Brandul CeraVe continuă să își extindă aria de expertiză și împreună cu medicii dermatologi a dezvoltat o nouă gamă adaptată pentru tenul cu tendință acneică. Gama CeraVe Blemish Control, care oferă o curățare și îngrijire blândă, conține:

  1. CeraVe Gel de Curățare Spumant Anti-Imperfecțiuni cu 2% Acid Salicilic
  2. CeraVe Gel Anti-Imperfecțiuni cu AHA și BHA
  3. CeraVe Serum Anti-Semne cu Retinol

Noua gamă combină cele 3 ceramide esențiale cu diferite ingrediente benefice tenului cu tendință acneică precum acidul salicilic, niacinamida, acidul glicolic, acidul lactic și retinolul încapsulat, în funcție de fiecare produs în parte. Produsele CeraVe anti-imperfecțiuni ajută la reducerea imperfecțiunilor și îmbunătățirea aspectului porilor, în timp ce restabilesc bariera naturală a pielii.

În funcție de nevoile tenului, se recomandă utilizarea produselor astfel:

  1. Îngrijire anti-imperfecțiuni – rutina pentru tenul cu tendință acneică:

CeraVe Gel de Curățare Spumant Anti-Imperfecțiuni, utilizat atât dimineața, cât și seara, ajută la reducerea imperfecțiunilor și excesului de sebum, în timp ce deblochează porii, iar împreună cu CeraVe Gel Anti-Imperfecțiuni cu AHA și BHA, reduce imperfecțiunile și roșeața, în timp ce îmbunătățește aspectul porilor și menține pielea hidratată. Recomandăm utilizarea CeraVe Gel Anti-Imperfecțiuni cu AHA și BHA 1 dată/zi, seara.

  1. Îngrijire semne post-acneice – rutina pentru tenul gras, cu semne post-acneice:

Același Gel de Curățare Spumant Anti-Imperfecțiuni, doar că de data aceasta împreună cu CeraVe Serum Anti-Semne cu Retinol, reduce apariția semnelor post-acneice și aspectul porilor, în timp ce îmbunătățește aspectul neted al pielii. Recomandăm aplicarea seara, 1 dată pe zi, iarîn plus utilizarea protecției solare zilnice în cazul ambelor rutine, pentru evitarea apariției hiperpigmentării pielii, ce poate apărea ca urmare a ingredientelor cu efect fotosensibilizant din cadrul formulelor.

Oferă-i pielii tale grija de care are nevoie în fiecare zi!

#CeraVe #DisruptTheAcneCycle #DEVELOPEDWITHDERMS #FreeProducts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *