Blog NEWS

Ce să urmărești pe HBO Max în octombrie

Filme, seriale, documentare sau animații? Răspunsul corect este: toate! În octombrie, HBO Max aduce o mulțime de premiere, indiferent de genul de producție pe care preferi să o urmărești.

Seriale

Pe 6 octombrieHBO Max aduce primul sezon din Regele iernii (The Winter King). Bazat pe seria „Warlord Chronicles” a lui Bernard Cornwall, serialul oferă o perspectivă îndrăzneață asupra îndrăgitelor legende cu Arthur. Acțiunea are loc în secolul al V-lea, într-un război brutal între facțiuni și triburi. Un fost războinic devenit călugăr spune povestea lui Arthur, care devine lordul războiului, în ciuda ilegitimității tronului său. Vedem cum Arthur Pendragon evoluează de la un paria la un legendar războinic și lider.

Steagul nostru înseamnă moarte (Our Flag Means Death) vine cu sezonul 2 pe HBO Max, pe 5 octombrie. Serialul e bazat pe aventurile adevărate ale lui Stede Bonnet, un aristocrat răsfățat, care și-a abandonat viața plină de privilegii ca să devină pirat. Al doilea sezon din 30 de arginți (30 Coins) va putea fi urmărit pe HBO Max de pe 23 octombrie. Părintele Vergara fuge de propriul trecut, dar Diavolul îl urmărește pentru a recupera o comoară – una dintre cele 30 de monede pentru care Iuda l-a trădat pe Iisus Hristos. A venit vremea să-l confrunte din nou și, acum, este pregătit. Epoca de aur (The Gilded Age) vine cu un nou sezon pe 30 octombrie pe HBO Max. O tânără e implicată în conflictul dintre proaspeții îmbogățiți și cei cu averi vechi din înalta societate din New York la finalul secolului 19.

Pe 16 octombrie vin Rick și Morty (Rick and Morty)! Este sezonul 7 și posibilitățile sunt infinite: ce se întâmplă cu Jerry? Și oare se vor întoarce personajele la liceu?! Poate nu! Dar hai să aflăm!

Filme

Marele George Foreman: O poveste miraculoasă (Big George Foreman: The Miraculous Story of the Once and Future Heavyweight Champion of the World) va fi pe HBO Max pe 1 octombrie. Filmul se bazează pe povestea adevărată remarcabilă a uneia dintre cele mai mărețe reveniri din toate timpurile. Ambiționat de sărăcia din copilărie, Foreman și-a folosit furia ca să câștige medalia de aur la Jocurile Olimpice și să devină campion mondial la categoria grea, după care a fost la un pas de moarte și s-a mutat din ringul de box la pupitru. Însă când vede greutățile spirituale și financiare prin care trece comunitatea lui, Foreman se întoarce în ring și face istorie, după ce-și revendică titlul și devine cel mai bătrân și mai surprinzător campion mondial de box la categoria grea din toate timpurile.

Alte filme care vin în octombrie pe HBO Max sunt:

  • Eraser: Renașterea (Eraser: Reborn), pe 13 octombrie. Un șerif american care lucrează într-un program secret de protecție a martorilor și soția unui mafiot trebuie să oprească un complot criminal.
  • Exorcistul papei (The Pope’s Exorcist), pe 22 octombrie. Russell Crowe e exorcistul Gabriele Amorth, care investighează cazul unui copil posedat și descoperă o conspirație ascunsă de cei de la Vatican.
  • WanderKajillionaireSunetul metalului (Sound of Metal)Dispariția (2023) (Missing), Roboți (Robots)Un plan irezistibil (Irresistible)YentlJocurile foamei (Hunger Games) (toate filmele), Căminul ororilor 1, 2, 3 (Hostel)

Documentare

Cazul grupului Bling Ring (The Ringleader: The Case of the Bling Ring) – un documentar despre Rachel Lee, lidera hoților de la Hollywood din 2009, cunoscuți sub numele de gașca Bling Ring, pe 2 octombrie pe HBO MaxCazul Murdaugh: Dinastia morții (Murdaugh Murders: Deadly Dynasty) aduce saga nesfârșită a familiei Murdaugh și dezvăluie crime, o moarte suspectă și un labirint complex de corupție. Înregistrări video nemaivăzute până acum scot la lumină o plimbare mortală cu barca și declanșarea decăderii unei dinastii puternice, pe HBO Max de pe 11 octombrie.

Avea dreptate vedeta pop Britney Spears când l-a învinovățit pe tatăl ei, Jamie, pentru controversata tutelă? Acest documentar cu 2 episoade spune povestea din ambele perspective. Analizează partea lui Jamie pentru prima dată și spune povestea lui Britney cu relatări la persoana întâi rar văzute. Jamie contra Britney: Tată contra fiică (Jamie vs. Britney: The Father Daughter Trials) va fi pe HBO Max pe 24 octombrie.

Tot în octombrie vine pe HBO Max și documentarul local Soțul meu musulman. Alexandra se căsătorește cu Daniel, un tânăr român convertit la islam. Ea crede că deschiderea de a învăța despre o cultură diferită va permite noii sale familii să își găsească fericirea și armonia. Dar tânărul cuplu va trebui să se confrunte nu doar cu discriminarea religioasă a societății, ci și cu alte prejudecăți. Alexandra și Daniel trebuie să lupte unul pentru celălalt și pentru relația lor, chiar dacă asta înseamnă să lase în urmă vechiul sine sau să excludă anumite persoane din viața lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *