Blog Fashion

#StefanelAboutTown

Vă dau trei indicii: materiale fine, piese timeless, rafinament. Yes, the new Stefanel collection is here! Marți am participat la evenimentul de lansare al noii colecții Primăvară-Vară Stefanel și aș fi luat cam jumătate din magazin acasă. Întreaga colecție este inspirată din anii ’30 iar atenția pentru detalii este absolut remarcabilă. Detaliile fac întotdeauna diferența, nu-i așa?

La Stefanel veți găsi atât piese elegante, cât și sport, de zi cu zi sau pentru evenimente mai speciale, piese extrem de versatile și texturi specifice sezonului cald. Materialele principale sunt inul, bumbacul, mătasea, însă regăsim și piese împletite sau confecționate dintr-un cașmir delicat, potrivit pentru noul sezon.

Culorile predominante sunt cele neutre și naturale, dar regăsim și piese viu colorate: caramel, bleomarin, negru, bej nisipiu, mult alb, turcoaz, nuanțe de galben, violet sau corai. Croielile largi, fluide, destructurate sau perforațiile sunt menite să ne ofere un confort sporit în sezonul cald.

Regăsim în noua colecție și o temă maritimă: rochii și cămăși cu imprimeuri nautice, dungi reinterpretate și culori specifice, dar și piese feminine cu diverse motive florale, buline, în tonuri calde.

M-am simțit super bine la eveniment. Am avut parte de o atmosferă “dolce vita” ca la carte: muzică bună, gustări delicioase mediteraneene asigurate de restaurant Gargantua, înghețată de la Cremeria Emilia, oameni faini și un vibe pozitiv.

Vă las și pe voi să admirați noua colecție în fotografiile ce urmează și aștept să-mi spuneți care sunt elementele care v-au cucerit, în secțiunea pentru comentarii!

În altă ordine de idei, am aflat aseară că sunt pe lista de nominalizari la Digital Divas 2019 la categoria Young Divas In Fashion Bloggin, iar dacă rezonați cu ceea ce fac eu în general aș aprecia din suflet susținerea voastră printr-un vot aici. Vă mulțumesc anticipat!

Eu am ales să port o ținută cât mai comodă, asa că am optat pentru o pereche de jeans, tenişii mei preferați de la Converse şi un sacou turcoaz.

Sărbători fericire alături de cei dragi și ne revedem curând!

P.S.: Fotografiile sunt preluate atât din arhiva personală cât şi din galeria celor de la Ran Events. De asemenea, dacă vreți să descoperiți în detaliu noua colecţie, va invit să vedeți şi clipul pe care l-am postat aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *