Blog Fashion

Dimineți cu aromă de cafea | Arete

Azi este despre momente lungi și o cafea bună. E prea răcoare așa că îi furi hanoracul iubitului, soțului, fratelui, prietenului…după caz. În orice caz, trebuie să fie oversized și neapărat din garderoba unui el, altfel nu ține de cald, este dovedit științific.

Stau și mă gândesc acum, noi, femeile, avem un mare noroc, un noroc teribil. Putem să împrumutăm cu ușurință articole din garderoba lor și să trecem neobservate, ba chiar să pară cool. Eventual îi scoatem și pe ei bine că de, doar s-au sacrificat și ne-au oferit “jacheta” lor.

Poate este un sacou când ieșiți la cină și omiți intenționat să îți iei ceva mai gros la tine sau un hanorac la o plimbare prin parc. Poate este cămașa lui în diminețile târzii, poate sunt șosetele.

Săptămâna trecută am primit un cadou deosebit din partea celor de la Arete și cred că a venit și rândul meu să fac un gest frumos de a-l oferi mai departe. Sau cel puțin credeam, pentru că m-am îndrăgostit instant de produse.

Șosetele par un articol vestimentar fără o mare importanță, însă sunt acel ceva care pot să-ți schimbe radical întreg outfitul și mood-ul. Arete este un brand care promovează excelența și confortul. Sunt un cadou ideal pentru cineva drag, mai ales că se apropie perioada sărbătorilor, de care se va bucura mult timp.

Produsele Arete sunt fabricate în România, au garanție 60 de zile, rezistență la spălări multiple și oferă confort pe întreaga durată a zilei. Sunt un cadou ideal pentru ei, pentru că putem să-l împrumutăm și noi în circumstanțe aparte.

Am și o surpriză pentru voi, până pe 14 noiembrie beneficiați de 30% discount la orice comandă de pe site-ul byarete.com folosind codul BIANCA30. Spor la shopping!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *