Blog Lifestyle

Minspace deschide prima locație din România | Mindspace Business District

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Zilele trecute am avut onoarea să particip la petrecerea de ianugurare a primului Mindspace din România. Am fost absorbită de întreg spațiul, fiind prima dată când am experimentat acest concept de locație. M-a fascinat creativitatea pe care o inspira locul, designul eclectic și inovația. Fiecare colțișor îl vizualizam deja într-o poză, tipic mie…haha! Totuși, n-am stat degeaba și am pregătit pentru voi câteva materiale vizuale pentru a vă convinge singuri.[/vc_column_text][vc_column_text]

Despre Mindspace

Mindspace este un furnizor global de spații de co-working creative pentru echipe de toate dimensiunile. Compania operează 28 de spații în locații ’prime’ în cele mai importante orașe din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Germania, Olanda, Polonia și Israel. Cu o atenție sporită pentru detalii și standarde de calitate de neclintit, Mindspace proiectează spații de lucru uluitoare, prin birouri ce cresc productivitatea, spații de relaxare creative, săli de întâlnire complet echipate și bucătării open-space. Comunitatea globală Mindspace numără deja 14.000 de membri: angajați din companii, startup-uri, echipe de inovație din companii de top din întreaga lume, întreprinderi mici și mijlocii, antreprenori și freelanceri care apreciază evenimentele săptămânale, întâlnirile și beneficiile oferite de spațiile de coworking ale companiei.

Mindspace Business District

Situat în clădirea Tower 1 din Globalworth Campus, lângă stația de metrou Pipera, spațiul de coworking va oferi celor peste 730 de membri un nou tip de experiență, care depășește cu mult beneficiile oferite de un birou obișnuit.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”1398″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_single_image image=”1399″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_single_image image=”1404″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_single_image image=”1438″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_single_image image=”1400″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_single_image image=”1401″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text]

Cui se adresează și ce beneficii oferă Mindspace?

De la birouri private ce cresc productivitatea și evenimente ce își propun să le ofere membrilor o sursă de inspirație, până la zone de relaxare creative, prânzuri sănătoase și clase de yoga, Mindspace Business District pune la dispoziția celor mai creative minți din București spațiul de care au nevoie pentru a inova.
Membrii Mindspace, fie că sunt companii, startup-uri sau antreprenori, pot alege din cele 61 de birouri private disponibile în Mindspace Business District și se pot bucura de toate facilitățile oferite de spațiu: evenimente special concepute pentru a inspira comunitatea locală, precum conferințe TEDx și atelierele LinkedIn, acces 24/7, internet rapid, suport IT, zone de print, săli de întâlnire și spații comune, bucătării complet echipate, mese săptămânale.  De asemenea, abonamentul este global, ceea ce înseamnă că orice membru poate lucra din orice locație Mindspace din lume, fără costuri suplimentare.
Amenajarea spațiilor de co-working Mindspace se diferențiază prin elementele vintage și materialele naturale, atent selecționate de echipa de design a companiei pentru a le oferi membrilor senzația că lucrează din propria sufragerie și pentru a-i inspira. Decorul a fost creat în colaborare cu artiști locali, precum Loreta Issac și Răzvan-Constantin Caratenase, care au fost implicați în amenajarea Mindspace Business District și au creat, alături de echipa Mindspace, un mediu de lucru cald, primitor și creativ pe cele două etaje ale spațiului.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”1403″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_single_image image=”1441″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_single_image image=”1439″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_single_image image=”1402″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_single_image image=”1440″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_single_image image=”1443″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text]Pe mine m-a cucerit total, iar vestea bună este că vor deschide din luna aprilie un al doilea spațiu, situat în apropiere de Piața Victoriei. Can’t wait to be surprised again! Pentru mai multe informații despre abonamente, alte detalii sau, de ce nu, inspiratie, nu uitați să consultați atât site-ul lor, cât și paginile de Facebook și Instagram.

 

See you soon and stay productive![/vc_column_text][vc_single_image image=”1442″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_single_image image=”1437″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_single_image image=”95″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text]P.S. Dacă încă nu ați văzut postarea mea de pe Instagram, vă invit să intrați pentru că am atașat și un video cu atmosfera de la petrecere.[/vc_column_text][vc_column_text]https://www.instagram.com/p/Bt33c-Kl9pc/[/vc_column_text][vc_facebook][/vc_column][/vc_row]

(1) Comment

  1. […] mai vorbit despre Mindspace acum câteva luni când am participat la deschiderea primei locații din România, Mindspace Business District. Iată […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *