Blog

La Vie Online

Când am făcut această fotografie (acum mai bine de-o lună), nu credeam c-o să reflecte acum atât de bine realitatea. Noroc c-am uitat să o postez…aparent, viața e mai roz online zilele acestea. Funny thing, acum chiar nu ai habar dacă îți răspund la e-mailuri şi mesaje “all dressed up” sau din vârful patului, în pijamale.

Nu am o problemă neapărat cu statul în casă pentru că mereu am o idee nouă la care lucrez, care mă frământă şi trebuie să o fac să se întâmple, o carte de citit, un colț de curățat… şi oricum lucrez preponderent de acasă pentru orice proiect pe care îl am.

Totuşi, ştiu că pentru mulți este o provocare, şi recunosc, îmi vine şi mie să-mi bag unghia-n gât când văd copaci înfloriți şi soare. Vreau să vă povestesc din experiența mea ce mă ajută să-mi mențin sănătatea psihică şi cu ce îmi ocup timpul.

Când nu lucrez, evit să stau non stop cu ochii în ştiri. Am înțeles gravitatea contextului, însă prea multa negativitate îmi face rău. Veştile importante vor ajunge la tine cu siguranță. Eu am noroc că fac parte din grupuri relevante şi am în jurul meu persoane care mă țin la curent mereu. Prefer în schimb să citesc şi să răsfoiesc toate albumele de modă cumpărate în ultima vreme şi de care nu am avut timp.

Este o perioadă în care îmi pun la încercare creativitatea, vreau să produc content nou şi am nevoie de inspirație. Citesc toate cărțile care încă au rămas pe listă de când mi-am scris rezoluțiile pe anul trecut şi mă bucur de puţin timp petrecut cu mine.

De asemenea, încerc să-mi mențin o rutină echilibrată. Să mă odihnesc cât şi cum trebuie, să mănânc cât mai sănătos, să evit excesele şi plănuiesc să mă reapuc de sport de acasă.

Nu în ultimul rând, chiar dacă nu mai trebuie să fiu nicăieri, folosesc plannerul meu roz şi calendarul Google ca să simt că rămân în control cu viața mea.

Sper că v-am inspirat şi nu uitați să vă mențineți optimismul. Eu refuz să stopez toată activitatea din online, aşa că voi profita din plin de timpul extra câştigat.?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *