Beauty Blog

Good Skin Days Ahead – Despre curățarea facială Pro Skin @Nomasvello

Nopți nedormite, stres și mâncare mai puțin sănătoasă (mai ales zahăr în exces)…da, am fost prinsă în acest triunghi periculos în ultima lună și evident că tenul meu nu a scăpat basma curată. Să nu mai spun de tot praful din aer și de căldura insuportabilă, aspecte ce mă irită nespus de mult… Nu vă mai zic cărui fapt se datorează aceste circumtanțe nefaste, căci dacă mă urmăriți pe Instagram sigur v-am terorizat destul în ultima lună… ( Ok, a fost o nebunie totală toată luna iulie, cu finalizarea licenței, pregătirea pentru examen și examenul propriu-zis…absolvirea.)

Acum am intrat în “recuperare” și îmi reintru în formă. Propunerea celor de la Nomasvello a venit la fix, pentru că aveam nevoie de o curățare în profunzime. Am avut parte de două sedințe pentru tratamentul Pro Skin și sunt extrem de încântată. Mi-a curățat în profunzime tenul, fără a-l exfolia/usca și am scăpat de o mulțime de puncte negre care s-au cazat în porii mei pe o perioadă nedeterminată. Pro Skin le-a venit de hac!

Eu nu prea am, în general, încredere în diverse proceduri, sunt destul de panicată de durere și de bacterii, însă totul a decurs perfect. A doua sedință a fost puțin mai dureroasă întrucât se acumulaseră extrem de multe puncte negre închistate de la ultima vizită, aparent haosul din viața mea nu a luat sfârșit. De asemenea, aveam tenul extreeem de deshidratat, iar acest lucru favorizează durerea, dispozitivul funcționează cel mai bine pe un ten hidratat pentru a putea aluneca și extrage cu ușurință toate impuritățile. Iar aici nu vorbesc doar de hidratarea externă, pentru că de multe ori toate cremele și produsele miraculoase pe care le folosim nu pot da roade dacă noi nu avem grijă de tenul nostru din interior. Este imperios necesar să ne hidratăm corespunzător și să bem suficientă apă. De fel beau cei 2 litri de apă pe zi, însă înainte de procedură am fost un haos ambulant, am băut muuult mai puțină apă și am consumat și câte un cocktail la diverse evenimente. Da, alcoolul deshidratează tenul big time!

Mi-am reluat rutina sănătoasă, m-am odihnit cum trebuie iar acum tenul meu este muuult mai neted, curat și luminos. Această procedură intră categoric în rutinea mea de îngrijire și am de gând să revin periodic, pentru mine chiar a făcut minuni.

Mai multe informații despre curățarea facială Pro Skin găsiți pe site-ul oficial Nomasvello. Tot acolo puteți consulta și lista de prețuri. Mie mi se pare un preț accesibil, merită să faci o investiție în tine măcar o dată la două luni. Până la urmă, un ten sănătos și curat nici nu are nevoie de prea mult machiaj pentru a radia ulterior, iar întreg procesul este incomparabil cu o programare clasică la cosmetică.

Un mic disclaimer – acest tratament este destinat pentru curățarea tenului de puncte negre, nu este recomandat pentru un ten acneic, întrucât poate agrava leziunile și acestea se pot infecta. Dacă vă confruntați cu diverse tipuri de acnee cel mai bine este să consultați un medic dermatolog și să nu folosiți produse după ureche deoarece puteți agrava situația.

Acest articol este realizat în colaborare cu Nomasvello.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *