Blog

Tu de ce zâmbești azi? #FemeiCareInspiră

Este clar! Suntem mai frumoase atunci când suntem fericite, când radiem, când avem încredere în noi. Suntem mai frumoase când dăm uitării complexele şi pur şi simplu ne bucurăm de ceea ce suntem. Suntem mai frumoase când facem ce ne place şi simțim că putem muta munții din loc. Nu este prima dată când vorbesc despre #WomenEmpowerment, însă azi aleg să o fac în contextul campaniei #FemeiCareInspiră şi să mă alătur acesteia prin postarea curentă.

Te-ai oprit vreodată să te gândesti ce te face cu adevărat fericită? Ştiu, e complicat şi cine are timp de aşa ceva?! Trăim într-un haos continuu, alergăm peste tot şi credem că le putem face pe toate. De cele mai multe ori reuşim, dar pierdem pe drum esența. Azi ce te face fericită? Azi de ce zâmbeşti? Sunt întrebări simple, însă dacă le-am acorda mai multă atenție cu siguranță am găsi un motiv simplu de bucurie şi multe dintre pseudo-problemele (create tot de mintea noastră care tinde să despice firul în patru cu orice ocazie, evident) ar dispărea.

Azi mă bucur că lucrez la proiecte noi, că voi începe un curs fain în weekend (more, coming soon), că am în viața mea femei puternice de la care am mereu ce învăța. Azi mă bucur că sunt eu.

Oricât de greu este, sunt fericită că fac ce-mi place. Mă ridic şi o iau de la capăt. Poți şi tu!

“Femeicareinspira.ro este despre mine, despre tine, despre mamele, prietenele, surorile noastre, despre fiecare femeie cu care ți-ai intersectat privirea de-a lungul timpului, despre fiecare femeie pe care o admiri. E despre noi toate şi despre cum ne putem susține reciproc pentru a fi fericite!”

Această campanie îşi propune să crească nivelul de serotonină al femeilor, să le inspire şi încurajeze să zâmbească şi să creadă cā şi după cele mai grele momente pot gasi puterea să se ridice şi să fie fericite!

Pe http://femeicareinspira.ro/empowerment/ femeile pot povesti despre motivele care le fac sa zâmbeasca şi pot lăsa mesaje de încurajare pentru alte femei. Zilnic, pâna pe 13 martie, se va alege un mesaj inspirațional dintre cele înscrise, iar femeia care l-a trimis va beneficia de o şedință foto profesională şi va fi parte a expoziției “Femei care inspiră”.

Primele 100 de femei care se vor înscrie vor primi și un premiu surpriză.


EXPOZIȚIA va putea fi vizitată în perioada 20 martie – 31 martie la Aeroportul Internațional Henri Coandă, Gara de Nord București și în alte locații (deocamdată surpriză).

Până acum s-au alătura în campanie și Feli, Sore, Andreea Marin, Cristina Bălan și multe alte femei care oferă momente de inspirație și celorlalte.

Mă bucur că pot contribui și eu cu un mesaj în această campanie minunată și sper că v-ați luat din acest articol doza de inspirație și putere de care aveai nevoie.

Fotografiile minunate sunt realizate de către două super femei de la The Yellow Creators și le mulțumesc enorm pentru ședința mea foto favorită de pe 2019. Le găsiți pe Instagram și puteți afla mai multe despre ele chiar pe site-ul lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *