Blog Lifestyle

Mindspace Victoriei Is Here

Midspace, furnizorul global de spații de coworking de tip boutique aduce experiența birourilor high-end și all-inclusive într-o nouă locație, în una dintre clădirile emblematice din centrul Bucureștiului.

Hello there!

Luni am luat parte la evenimentul care anunță deschiderea oficială și, evident, am adunat cele mai cool detalii pentru voi.

V-am mai vorbit despre Mindspace acum câteva luni când am participat la deschiderea primei locații din România, Mindspace Business District. Iată că a venit și marea deschidere Mindspace Victoriei, iar eu sunt mai mult decât încântată, căci am avut parte și de o mică sesiune de trial unde am putut experimenta efectiv atmosfera într-un spațiu superb de coworking. Dacă nu ați citit încă primul articol, o puteți face acum, dând un click aici.

Dacă vreți să aflați mai multe detalii despre Mindspace puteți accesa site-ul lor, pagina de Facebook sau de Instagram.

Mindspace, liderul pieței de coworking din Europa, deschide a doua sa locație din România, în zona Piața Victoriei, pe Bulevardul Ion Mihalache 15-17, în clădirea Bucharest Tower Center. Situat în apropierea stației de metrou Piața Victoriei, spațiul are o suprafață de aproximativ 2,000 mp., distribuită pe un etaj, și poate găzdui peste 260 de membri, de la start-up-uri sau scale-up-uri, și până la companii de mari dimensiuni.   
Noul spațiu de coworking din clădirea Bucharest Tower Center, deținută de Globalworth, include atât spații comune de lucru și de tip lounge, care încurajează colaborarea, precum și 23 de birouri private. Astfel, membrii Mindspace se bucură de un mediu de lucru high-end și all-inclusive, care le pune la dispoziție resursele de care au nevoie pentru a fi productivi, pentru a atrage și păstra alături de ei talentele de top.
Oferta Mindspace este unică pe piața din România: o experiență high-end și all-inclusive acoperită de taxa de membru, care exclude alte cheltuieli și taxe suplimentare și le aduce rapid beneficii membrilor și companiilor. Cu de două ori mai mulți angajați față de alți competitori, community managerii organizează evenimente care sunt gândite special pentru comunitatea locală, spre exemplu conferințe TEDx, evenimente organizate alături de CreativeMornings Bucharest sau Startup Grind și multe altele.
Beneficiile membrilor Mindspace includ și accesul la săli de ședință, cabine telefonice pentru discuții one-to-one, prânzuri sau cine de networking săptămânale și evenimente special create pentru comunitatea Mindspace. În plus, membrii Mindspace pot lucra din orice locație din lume a companiei, fără costuri suplimentare.
Membrii români ai Mindspace vor face parte dintr-o comunitate globală de peste 14,000 de membri și aproximativ 300 de companii, în 7 țări și 13 orașe.

„Suntem încântați să anunțăm lansarea unei noi locații Mindspace în România, în centrul capitalei. Deschiderea celui de-al doilea spațiu este un nou pas pe care îl facem în această piață promițătoare, după lansarea Mindspace Business District din Globalworth Campus, de la începutul acestui an. Există o cerere puternică pentru astfel de spații pe piața din România, venită de la un mix eclectic de companii și echipe de toate dimensiunile”, a declarat Yotam Alroy, Co-Fondator și Chief Business Officer al Mindspace.

Designul noului spațiu are la bază un mix de elemente deja emblematice pentru Mindspace. Vorbim aici despre mobilierul vintage, materialele naturale, o zonă comună de socializare tip open-space, accente aurii, canapele catifelate și detalii inspirate de natură sau de comunitatea creativă locală.


Piesele de decor din Mindspace Victoriei au fost create în colaborare cu artistul Adrian Sandu. Modul de organizare al spațiului integrează principiile Design Thinking. Ce înseamnă acest lucru? Diferitele zone ale acestuia sunt conectate întrucât cei care lucrează de aici să poată ajunge rapid din orice birou în spațiile comune, încurajându-se în acest fel colaborarea și munca în echipă, principii definitorii pentru cultura organizațională modernă.

life with bianca mindspace victoriei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *