Blog Events Fashion

Experiența Digital Divas 2019 – inspirație, comunitate și…primul meu premiu

Pe 28 mai ne-am dat din nou întâlnire la Palatul Bragadiru la a VIII-a ediție Digital Divas. Cum adică cine? Bloggeri, creatori de conținut, speakeri, branduri faine… A fost un eveniment de senzație pentru toate “divele digitale” și nu numai.

Hai să o luăm cu începutul. Am ajuns pe la 11:30 la Palatul Bragadiru, plină de emoții, curiozitate și entuziasm. Era pentru a doua oară când treceam pragul acestei locații de vis, prima dată fiind anul trecut, tot în același context.

Conferințele au fost faine și în acest an și am avut ocazia să ascult oameni frumoși din online. Prima conferință s-a intitulat “Freedom to learn”, speakeri fiind Alina Cinciulescu – strategy Manager la Global Records, Diana Cosmin – Lifestyle journalist & owner finesociety.ro, Nicoleta Grigore – fotograf & Sânziana Negru – blogger, Andreea Balaban – blogger și Ana Morodan – antreprenor online. Toate mi-au plăcut, însă cred ca am rămas cu cele mai prețioase informații de la Alina și Diana.
Cea de-a doua conferință a întrunit creatori de conținut din diverse domenii și fiecare și-a expus părerea despre cum ar trebui să fie un content de calitate și multe altele. Aici au participat Sînziana Iacob, Gabriela Atanasov, Cristian Șimonca, Denisa Sima, Mădălina Merca și moderată de Noiemi Meilman.
Ultima conferință a a avut cel mai interesant format, fiind sub forma unui interviu și a avut 6 protagoniste cu povești extrem de interesante, respectiv Alina Ceușan și Lorena Buhnici, Amalia Enache și Stela Bizdu, Raluca Hagiu și Monica Bîrlădeanu. Din păcate am urmărit doar jumătate din discuții pentru că am fugit să mă schimb pentru gală.

A venit și momentul Galei și toată lumea era plină de emoții și curioasă să afle deznodămândul zilei. Anul trecut am participat pentru prima dată și mi-am promis că într-o zi voi urca pe acea scenă. Iată că s-a întâmplat mai repede decât m-aș fi așteptat și anul acesta am luat locul III la categoria Young Divas In Fashion Blogging. Discursul meu a deschis seara și aveam emoții nespus de mari, nu-mi venea să cred. M-am bucurat mult și pentru fete, Larisa și Cătălina, care au obținut locul II, respectiv I. This was our year, girls! Felicităăăări!

În ceea ce privește outfit-u meu pentru gală, am vrut să mă simt cât mai comod, așa că am optat pentru o salopetă cu print de la Monki, sandale cu toc gros de la CCC Shoes&Bags și am accesorizat totul cu o mulțime de agrafe, un ceas Calvin Klein de la Cellini și nelipsiții mei ochelari Dolce & Gabbana, pentru că sunt o mioapă veritabilă.

Au fost o mulțime de activări faine în cadrul evenimentului. Ne-am început ziua cu o cafea de la McCafé, ne-am îndulcit cu o înghețată de la Häagen-Dazs, ne-am răcorit cu un Strongbow și tot așa. Cei de la Cellini au avut un corner foarte tare și ne-au provocat să vorbim despre un “first time” memorabil. De asemenea, nici phtoto-cornerul Samsung sau Answear nu au fost mai prejos, am făcut o mulțime de poze faine.

Digital Divas, see you next year!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *