Blog Lifestyle

Despre prima apariție într-o revistă – Famost Magazine April Issue

Cred că cel mai frumos sentiment atunci când începi un proiect este momentul în care începe să apară recunoașterea muncii tale. Fix așa m-am simțit și eu când mi-a scris Adina de la Famost Magazine că vrea să îmi ia un interviu. Prima dată nu mi-a venit să cred, apoi am acceptat fără a sta pe gânduri.

Nu este revista Vogue, dar m-am entuziasmat mai tare de atât. Anul acesta împlinesc 5 ani și le urez la cât mai mulți pe această cale!

Revenind la articol, drumul meu în online a început din pasiune, pentru că simțeam că am talent la scris, îmi plăcea fotografia și credeam că pot avea un cuvând de spus. În orice caz, după patru ani de filologie pot scrie despre orice cu ușurință, dar am vrut un colț al meu unde pot să-mi exprim gândurile, să vorbesc despre pasiunile mele sau despre un stil de viață frumos, cu tot ce cuprinde acest domeniu (modă, frumusețe, organizare, călătorii … și așa mai departe).

Am vorbit în acest interviu despre destinațiile mele favorite în care am călătorit până acum, stil personal, gastronomie, parcursul meu în online și multe altele.  Pregătiți-vă o cafea sau ceva dulce, vă las să le savurați alături de paginile revistei Famost!

Am aflat din povestile tale ca de mica dadeai semne ca esti pasionata de moda si de frumusete. Ai avut vreun moment cand, uitandu-te in urma, ai crezut ca felul in care intelegeai atunci moda nu avea, in realitate, nimic in comun cu tendintele momentului?
Intr-adevar, dezvolt o pasiune pentru aceste domenii de mica. Cred ca mi-ai citit articolul cu rujul rosu, am povestit acolo o intamplare funny cand m-a lasat mama singura cinci minute si m-a gasit data cu ruj pe intreaga fata, cred ca aveam vreo 3 ani. Ca orice fetita, imi placea sa cotrobai prin produsele mamei mele, sa incropesc outfituri pentru toate papusile si asa mai departe. Cred ca daca ma uit la poze cu mine din generala sau liceu, multe articole nu aveau nimic in comun cu… “nimic”. Purtam piese care poate nu ma reprezentau, unele poate erau in “tendinte”, altele nu, insa cred ca este un aspect cat se poate de normal. Pana la urma experimentarea este cheia evolutiei, mai ales din punct de vedere vestimentar.
Au fost momente cand ai fost tentata sa renunti la blog, cand poate nu ai avut feedback-ul pe care il asteptai? Te-ai confruntat cu situatii in care haterii au reusit sa te demoralizeze?
Cred ca nu sunt singura care a avut un astfel de moment, insa nu din cauza haterilor, nu m-am confruntat cu nicio situatie marcanta in acest sens. Pentru mine conteaza cel mai mult feedback-ul general, nu cazurile izolate, iar putere de influenta o au preferintele proprii sau parerea persoanelor foarte apropiate. Cred ca e important ca toti sa realizam, indiferent de domeniul de activitate, ca este imposibil sa multumim pe toata lumea si ca indiferent de ce vom face mereu cineva va avea ceva mai putin pozitiv de spus la adresa noastra. Revenind la prima intrebare, cred ca am avut cateva momente de acest fel, insa generate de faptul ca nu ma mai regaseam in genul de materiale pe care le cream (de aceea am si avut o mica pauza pana sa imi achizitionez un domeniu, pentru cei care ma citesc de pe atunci). Inceputul e mereu mai dificil, si atunci pare extrem de greu sa te remarci, insa muncind si avand cateva mici satisfactii pe parcurs am reusit sa merg mai departe si sa nu mai aleg ca scuza nivelul ridicat de saturatie din aceasta industrie.
Unde te-ar putea intalni prietenii tai virtuali, daca ar avea pofta  sa schimbe doua vorbe cu tine fata in fata si nu printr-un monitor? La ce gen de evenimente participi? Cum iti petreci timpul liber?
Haha, sunt peste tot! Cine ma cunoaste si in viata reala stie ca nu prea stau locului. Incerc sa fiu peste tot, sa am timp de toate activitatile si sa am o zi cat mai productiva.  Momentan am o perioada extrem de aglomerata, dar incerc sa am timp atat pentru mine, cat si pentru cei dragi. Licenta bate la usa, m-am apucat de sport ceva mai serios si de 4-5 ori pe saptamana incerc sa imi incep zilele in sala de fitness, imi place sa ies in oras, sa beau o cafea buna, sa citesc, sa descopar locuri noi, iar zona mea favorita din Bucuresti este cu siguranta Calea Victoriei. O asociez cu anii de liceu dar si cu multe alte amintiri recente. Pe langa evenimentele de PR la care sunt ocazional invitata si de fel imi face placere sa onorez astfel de invitatii daca sunt relevante pentru activitatea mea, imi plac foarte tare evenimentele locale din Bucuresti. De exemplu incepe perioada festivalelor de street-food unde merg frecvent. Urmeaza “Noaptea Muzeelor”, “Art Safari” sau “La pas pe Calea Victoriei”, evenimente la care am ajuns de fiecare data in ultimii 2-3 ani.

Puteți vedea continuarea articolului la paginile 40-43 din numărul de aprilie Famost Magazine. Sunt sigură că veți regăsi informații interesante, fiind câteva subiecte pe care nu am apucat să le abordez în profunzime până acum.

Sper că v-a plăcut articolul cel puțin jumătate din cât de mult mi-a plăcut mie. Aștept părerile voastre în comentariu și vă doresc o lună mi-nu-na-tă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *