Blog Lifestyle

2018 Sportive Challenge x VIWA Vitamin Water

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”453″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text]După cum sugerează și titlul, astăzi vorbim despre un alt goal pe care mi l-am setat la începutul acestui an și anume acela de a-mi dezvolta un stil de viață ceva mai activ. Recunosc, m-am cam lăsat pe tânjeală cum s-ar spune și sunt uneori copleșită de toate task-urile zilnice încât nu-mi mai vine să mai desfășor nicio activitate sportivă. Dar gata, schimbăm foaia! Mi-am luat covoraș pentru sport, bicicletă eliptică, evit scările rulante, merg mai mult pe jos și merg și la sală ocazional, cum s-a întamplat și cu ocazia acestui shooting, când Matei m-a scos la un date romantic.

Încetul cu încetul mă aliniez și astăzi vin pe blog să răspund unei alte provocări, de data acesta lansată de VIWA Vitamin Water România.

Vă voi spune câteva trucuri care pe mine m-au ajutat să fiu mai activă de când a început anul și vom vorbi din nou despre hidratare, urmând să vă povestesc câteva dintre proprietățile apelor cu vitamine VIWA. Asemenea ceaiurilor organice Little Miracles, despre care am mai vorbit aici, apele cu vitamine se găsesc în rețeaua de cafenele 5 To Go, în benzinăriile Mol și în sălile de fitness: BeLive Fitness Drumul Taberei, SAS GYM Drumul Taberei, Daimon Wellness & Spa, Aviației Wellness Center, Happy GYM Liberty & Malcoci, Pescariu Sport & Spa, Wellness Club etc.[/vc_column_text][vc_single_image image=”413″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text]

Disclaimer: Acesta este un articol sponsorizat de VIWA Vitamin Water România.

[/vc_column_text][vc_column_text]

TIPS & TRICKS PENTRU O VIAȚĂ MAI ACTIVĂ

[/vc_column_text][vc_column_text]Recunosc, nu sunt cea mai sportivă persoană dar fac tot posibilul să am un stil de viață sănătos, ceea ce pare o provocare tot mai greu de menținut având în vedere ritmul haotic de desfășurare al activităților noastre cotidiene.

V-am spus la începutul articolului că vă voi povesti câteva lucruri pe care eu le fac pentru a fi mai activă, căci nu am mereu timp să merg la sală și să mă țin de un abonament. Activitățile mele sunt destul de diverse de la o zi la alta și mersul efectiv la sală este destul de greu de strecurat.

Părinții mei au cumpărat la începutul anului o bicicletă eliptică și a devenit cea mai bună prietenă a mea de atunci. Ce fac eu ca să mă țin de treabă?

[/vc_column_text][vc_column_text]

FAC SPORT ÎN TIMP CE MĂ UIT LA EMISIUNILE PREFERATE SAU LA CLIPURI PE YOUTUBE

La mine asta merge de minune căci sunt lucruri la care îmi face plăcere să mă uit, deci practic îmbin utilul cu plăcutul. Și la sală mi-am luat cu mine căștile și urmăresc câte ceva în timp ce alerg pe bandă, iar dacă fac exerciții care nu îmi permit să fac asta, las firul lor și activez funcția Bluetooth și problema dispare.[/vc_column_text][vc_single_image image=”411″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text]

GĂSESC ACTIVITĂȚILE SPORTIVE CARE MĂ ATRAG

Nu e chiar genul meu să trag de fiare la sală, așa că prefer mai mult să alerg pe bandă sau să fac diverse exerciții folosindu-mi corpul. Eu nu sunt cea mai îndemânatică persoană și prietenii pot confirma asta, dar dacă sunteți pasionați de un sport anume, să zicem dans, baschet, înot, acestea pot fi opțiuni ideale pentru voi și pentru a vă menține activi și sănătoși nu trebuie neapărat să mergeți la sală, puteți îmbina foarte bine utilul cu plăcutul și să practicați sportul vostru preferat. Astfel veți fi fit și veți avea și o stare de spirit mult mai bună, iar sportul nu va mai părea o corvoadă. Eu prefer să fac exerciții simple și uneori doar dansez prin casă. Am făcut dansuri când eram mai mică, însă timpul nu mi-a mai permis să continui.[/vc_column_text][vc_single_image image=”429″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text]

PROGRAMEZ SPORTUL ÎN AGENDĂ

Da, poate pare că sunt control-freak, dar adevărul este că asta mă motivează mai tare. Dacă scriu în planner că azi fac 20-30 de minute bicicletă sau 10 minute stretching sau abdomen parcă mă simt prost la sfârșitul zilei să pun un mare X în loc de o bifare pozitivă. De asemenea, nu programez mai mult decât știu că am timp, mereu pun un minim și dacă e să am timp de mai mult este minunat.[/vc_column_text][vc_single_image image=”432″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_single_image image=”428″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text]

“MERSUL PE JOS FACE PICIORUL FRUMOS”

Îmi plac mult zicalele acestea, au mereu o doză de adevăr și umor. Merg mult pe jos și încerc să îmi înfrunt lenea și să urc cât mai des pe scări. Îmi place să mă plimb prin oraș și de fel am un mers alert.[/vc_column_text][vc_column_text]

MĂ HIDRATEZ


Hidratarea este un aspect extrem de important de luat în calcul atunci când facem sport, dar nu numai. O băutură potrivită, așa cum sunt și produsele VIWA Water, au contribuie la compensarea pierderii de fluide din corp datorită transpirației. Sportul de orice natură stimulează masele musculare și avem nevoie de o hidratare corespunzătoare pentru a susține refacerea acesteia. De asemenea, corpul nostru are nevoie de a fi hidratat pentru a-și menține vitalitatea și energia, atât în timpul activității sportive (dar cu măsură), cât și după. Am testat apele cu vitamine VIWA când am fost ultima dată la sală și chiar am simțit că îmi dau un boost de energie, că mă hidratează foarte bine și nu simt nevoia să beau litri întregi de apă ca altă dată. Au un gust plăcut și deloc sintetic și acest lucru mi-a plăcut mult, căci nu sunt cea mai mare fană a sucurilor din comerț și puține ajung să mă convingă.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”415″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_single_image image=”422″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text]În ceea ce privește proprietățile apelor cu vitamine, acestea au o mulțime de beneficii. Vă las mai jos o descriere a fiecărui sortiment și ultimele fotografii de la ședința foto.[/vc_column_text][vc_single_image image=”445″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_single_image image=”409″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text]

VIWA C – 1OOO

[/vc_column_text][vc_single_image image=”446″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text]

Este o bombă cu vitamina C, care atunci când este consumată cu regularitate, umple depozitele de vitamina C din organism pentru o perioadă lungă de timp. Este una dintre cele mai bune băuturi răcoritoare sănătoase, datorită gustului său plăcut și acrișor de citrice. Vitamina C are două funcții principale: 

  • Protejează sistemul imunitar
  • Antrenează funcțiile mentale

De asemenea, Vitamina C luptă în mod eficient împotriva bacteriilor, virusurilor și a radicalilor liberi.

[/vc_column_text][vc_column_text]

VIWA MULTIVITAMIN

[/vc_column_text][vc_single_image image=”447″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text]

Cu aromă de grapefruit alb, este o adevărată bombă cu vitamine, care oferă organismului doza de energie pentru întreaga zi. Conține vitamina C, dar și vitamina B5 ce îmbunătățește capacitatea de concentrare, reduce grăsimea și previne inflamațiile
Vitamina B6 contribuie la corectarea metabolismului, precum și la întărirea sistemului imunitarVitamina B12 ajută la îmbunătățirea funcțiilor sistemului muscular, are un efect bun asupra abilității de a fi răbdători, dar și asupra stării noastre de spirit.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”418″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_single_image image=”419″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_single_image image=”426″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text]

VIWA VITALITY

[/vc_column_text][vc_single_image image=”448″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text]

A fost elaborată pentru cei care ar dori să-și crească într-o manieră sănătoasă nivelul de vitalitate, pentru a fi în măsură să facă față, plini de energie, provocărilor zilnice.

Produsul conține cafeină stimulantă și extract de guarana, care asigură o cantitate suficientă de energie pentru întreaga zi.

Merișoarele (afinele roșii) conțin antioxidanți.

Vitamina B1 (Tiamina) are un efect pozitiv asupra sistemului nervos, crește capacitatea intelectuală și reduce tulburările de somn.

Vitamina B6 ajută la corectarea metabolismului, dar și la întărirea sistemului imunitar.

Vitamnia B12 ajută la îmbunătățirea funcțiilor sistemului muscular, are efect pozitiv asupra abilității de a avea răbdare, dar și asupra stării de spirit.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”425″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_single_image image=”421″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text]

VIWA BODY PRO

[/vc_column_text][vc_single_image image=”449″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_single_image image=”417″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text]

Cu aromă de portocale și fructul pasiunii, VIWA BODY PRO conține componente responsabile pentru curățarea și regenerarea completă a organismului.

Aloe Vera este unul dintre cele mai bune componente antiinflamatorii și detoxifiante.

Niacina (Vitamina B3) stimulează și repară circulația, reglează nivelul de colesterol și are un efect favorabil asupra funcționării stomacului.

Tiamina (Vitamina B1) are un efect pozitiv asupra sistemului nervos, ridică nivelul de energie al celulelor, crește capacitatea intelectuală și reduce tulburările de somn.

Vitamina B6 și vitamina B12 ajută la îmbunătățirea funcțiilor sistemului muscular, a celui imunitar și la reglarea funcționării stomacului.

Biotina oferă strălucire, revitalizare și forță pentru păr, piele și unghii.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”423″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text]V-am spus, sportul nu e chiar my thing, dar încerc și asta cred că este lucrul care contează cel mai tare. Nu luați ce spun eu ca literă de lege, lucrurile în general trebuie adaptate felului nostru de a fi, stilului de viață și așa mai departe.

Chiar sunt curioasă să aud trucurile voastre care vă ajută să vă mențineți în formă, ce sporturi practicați, cum vă mențineți motivația vie și alte lucruri de genul acesta. Aștept cu nerăbdare să citesc părerile voastre, așa că vă invit să-mi scrieți în secțiune pentru comentarii.

Până data viitoare, vă las cu ultimele fotografii de săptămâna trecută și cu îndemnul de a rămâne activi!

[/vc_column_text][vc_single_image image=”431″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_single_image image=”427″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_single_image image=”416″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_single_image image=”430″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_single_image image=”412″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_single_image image=”420″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_single_image image=”424″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_single_image image=”410″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_single_image image=”95″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_facebook][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *